Inspiratie

Jouw dagelijkse portie inspiratie

Inspiratie

Online themabijeenkomst – Voorbereiding op Quantum Computing dreigingen in de zorg in het kader van NIS2

THEMABIJEENKOMST - Tijdens deze bijeenkomst zullen we de recente ontwikkelingen op het gebied van quantumdreigingen bespreken en handvatten bieden voor een mogelijke aanpak.

Lees verder

Wat je moet weten over de Chinese malware bij Defensie

BLOG - ‘Wat je moet weten over de Chinese malware bij Defensie’

Lees verder

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’ Kopiëren

TERUGKIJKEN - ‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Lees verder

Transformeren van IT-infrastructuur tot een zorgeloze ervaring

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Jos Vulto, Product Owner Cloud.

Lees verder

Bouwen aan een digitale toekomst als pre-sales consultant

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Duncan van Wijk, pre-sales consultant.

Lees verder

Bruggen bouwen tussen lokale overheden en duurzame IT-oplossingen

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Petra Mulder, accountmanager lokale overheid.

Lees verder

Telindus College Tour: van economische efficiëntie naar economische veiligheid

EVENT - Op woensdag 7 februari organiseren wij onze eigen College Tour met een buitengewoon interessant thema dat de kern raakt van de hedendaagse economische uitdagingen, digitalisering en de weg naar een veilige en autonome toekomst voor Europa.

Lees verder

Onderzoeksrapport: Grijp NIS2 aan om digitale weerbaarheid te versterken

RAPPORT Naar verwachting wordt in de loop van 2024 de Europese NIS2 securitywetgeving van kracht, die bedoeld is om kritieke sectoren weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen.

Lees verder

Telindus en Cisco Catalyst Center Testdrive

EVENT - Tijdens de Cisco Catalyst Center Testdrive leer je de kracht van deze geavanceerde netwerkbeheeroplossing te ontdekken.

Lees verder

Van wetgeving naar databeschikbaarheid in de zorgsector: voor welke uitdagingen komen we te staan?

BLOG - Op Europees, landelijk en regionaal niveau, krijg je te maken met uitdagingen die vragen om databeschikbaarheid. Welke uitdagingen zijn dat?

Lees verder

Think NXT 2023

EVENT - We zijn verheugd om aan te kondigen dat Telindus aanwezig zal zijn op het Proximus-evenement Think NXT, op 30 november in Tour & Taxis.

Lees verder

Themabijeenkomst: Onderweg naar compliance WEGIZ en NIS2 vanuit netwerkinfrastructuur

THEMABIJEENKOMST - In deze themabijeenkomst bespreken we de aandachtspunten rondom informatiebeveiliging om zo een robuuste en toekomst bestendige netwerkvoorziening te kunnen bouwen.

Lees verder

CxO Event: De dag dat je gehackt wordt

EVENT - Dit evenement brengt CxO’s samen om de benodigde inzichten te verkrijgen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico's en je klaar te stomen voor NIS2.

Lees verder

Webinar: Effectief databeheer met hybrid storage

WEBINAR - Hoe bewaar je de groeiende hoeveelheid data op een eenvoudige, veilige en kostenefficiënte manier? Daar gaat dit webinar over.

Lees verder

Zorg & Data: een succesverhaal met sovereign cloud

ONEPAGER - In deze onepager leggen we je meer uit over de end-to-end versleuteling van sovereign cloud

Lees verder

IT-infrastructuur moet meegroeien met hybride werken ambities

BLOG - . Op de Remote Working Summit verkeerden we in het gezelschap van een groot aantal verschillende partijen die op een of andere manier een bijdrage leveren aan het hybride werken.

Lees verder

NIS2: Bijna 7 maanden verstreken, het is tijd om in actie te komen!

BLOG - Op 14 december 2022 heeft het Europees Parlement de NIS2-richtlijn goedgekeurd. Nederland heeft 21 maanden de tijd om deze richtlijn om te zetten in nieuwe of aangepaste wetgeving. We zijn nu 7 maanden verder, maar waar staan we nu eigenlijk?

Lees verder

De eerste stappen richting sovereign cloud

BLOG - Leer de eerste stappen richting een veilige en compliant sovereign cloud kennen. Ontdek de belangrijkste aandachtsgebieden voor een succesvolle overstap.

Lees verder

Vijf checkpoints voor een goede start naar succesvol hybride werken

CHECKLIST - Hybrid Work