Inspiratie

Jouw dagelijkse portie inspiratie

Inspiratie

Sovereign cloud: data veilig in de cloud?

WEBINAR - Hoe zorg je voor voldoende dataveiligheid met sovereign cloud, zodat je wel de vruchten kan plukken van de public cloud? Daar gaat dit webinar over.

Lees verder

Je data maximaal beveiligen in de (hybride) cloud? Zo doe je dat!

INFOGRAPHIC - Weten hoe je je data maximaal beveiligt in de cloud? En hoe dit precies in zijn werk gaat? In deze infographic geven we je graag meer informatie.

Lees verder

Wat is sovereign cloud?

BLOG - Ontdek de kracht van Microsoft Azure Sovereign Cloud door confidential compute: veilig en compliant gegevens verwerken in de cloud met behoud van flexibiliteit en schaalbaarheid.

Lees verder

Impact NIS2 op de levensmiddelensector

WEBINAR - Impact NIS2 op de levensmiddelensector

Lees verder

NIS2: Wat als andere zorginstellingen in de keten, samenwerkingspartners of leveranciers (nog) niet voldoen aan NIS2?

BLOG - NIS2 staat voor network- and informationsecurity. Het is een richtlijn die bedoeld is om organisaties weerbaarder te maken tegen cybersecuritydreigingen.

Lees verder

NIS2 voor de food sector

BLOG - NIS2 staat voor network- and informationsecurity. Het is een richtlijn die bedoeld is om organisaties weerbaarder te maken tegen cybersecuritydreigingen.

Lees verder

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

TERUGKIJKEN - ‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Lees verder

Wat is SASE?

INFOGRAPHIC - De afkorting SASE staat voor Secure Access Service Edge, oftewel veilige toegang tot de service edge. In deze infographic leggen we uit wat SASE is.

Lees verder

Is de nieuwe Europese informatiebeveiligingsrichtlijn de nieuwe AVG?

WHITEPAPER - In dit whitepaper staan de achtergrond en de gevolgen van de introductie van NIS2 voor jouw zorginstelling.

Lees verder

Datagedreven zorg is van alle tijden

BLOG - Patiëntdata is onmisbaar in de zorg. Onder het motto 'meten is weten' neemt het datavolume toe. Een goed opgezette Cloud omgeving biedt hiervoor veel voordelen.

Lees verder

Gevoelige data naar de cloud brengen? Met sovereign cloud doe je dit veilig

BLOG - De zorgen over dataveiligheid en de privacy van gegevens in de cloud blijven bestaan. Hoe houd je je gevoelige data veilig en buiten het zicht van de Amerikaanse overheid?

Lees verder

Themabijeenkomst: Cloud en datagedreven zorg

VIDEO - De focus van deze themabijeenkomst is hoe een goed gekozen IT-architectuur bij kan dragen aan goed datamanagement en passende zorg dichtbij huis.

Lees verder

Themabijeenkomst over de impact NIS2 op de zorg

THEMABIJEENKOMST - De komst van de NIS2-richtlijn heeft veel impact op de informatiebeveiliging in de zorgsector. In dit webinar gaan we dieper in op dit onderwerp en hoe je je erop kan voorbereiden.

Lees verder

XR Optics technologie

LIVE DEMO - Maandag 13 t/m vrijdag 17 maart. XR Optics technologie: Deze technologie helpt serviceproviders om hun huidige Ethernet- en IP-diensten naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Secure Service Edge (SSE) of SASE: wat is het verschil?

BLOG - Met medewerkers die via allerlei verbindingen, locaties en devices werken, komen er nieuwe securitymaatregelen om de hoek kijken.

Lees verder

NIS2: Wat is het en wat betekent dit voor de zorg?

BLOG - NIS2 staat voor netwerk- en informatiesystemen. Het is een richtlijn die bedoeld is om organisaties weerbaarder te maken tegen cybersecuritydreigingen.

Lees verder

Checklist – The road to SASE (English)

CHECKLIST - You've made the decision: you want to get started with SASE. Use our checklist to prepare yourself.

Lees verder

Webinar SASE en hybride werken

WEBINAR - In dit SASE webinar focussen we op security en connectiviteit voor zowel de netwerk- als de gebruikerskant. Schrijf je nu in!

Lees verder

Business continuity in een hybride werkomgeving met SASE

INFOGRAPHIC - Met SASE blijft de continuïteit en de productiviteit van organisaties gewaarborgd. In deze whitepaper leggen we graag uit waarom.

Lees verder

Zo borg je digitale versnelling succesvol in je organisatie

BLOG - Hoe houd je alle elementen in balans om een succes te maken van digitale versnelling?

Lees verder