Inspiratie

Jouw dagelijkse portie inspiratie

Inspiratie

Onderzoeksrapport: Grijp NIS2 aan om digitale weerbaarheid te versterken

Naar verwachting wordt in de loop van 2024 de Europese NIS2 securitywetgeving van kracht, die bedoeld is om kritieke sectoren weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen.

Lees verder

Effectieve implementatie van BIO (2.0) en NIS2 (Cbw) voor lokale overheidsorganisaties

WEBINAR - In dit webinar leer je wat deze veranderingen voor jou als overheidsorganisatie betekenen en hoe je kunt starten om tijdig voorbereid te zijn met de juiste handvaten en prioriteiten om effectief te implementeren.

Lees verder

Onderzoeksrapport: Sovereign cloud maakt data toegankelijk en beschikbaar

Onderzoeksrapport - Organisaties maken zich zorgen over de betrouwbaarheid van de public cloud. De sovereign cloud is een mogelijke oplossingsrichting die voorziet in dataveiligheid in de cloud.

Lees verder

Eén front voor post kwantum veilig

BLOG - Organisaties zouden zich beter moeten gaan wapenen tegen de kwantumcomputer. De ongekende rekenkracht van deze computers, die in de nabije toekomst beschikbaar komen, kan namelijk worden aangewend om encryptie-algoritmes te ontcijferen. Data die nu veilig is opgeslagen, kan binnen afzienbare tijd toch worden buitgemaakt. Organisaties moeten zich hiervan bewust zijn en actie ondernemen om ‘post kwantum safe’ te worden.

Lees verder

Gebruik NIS2 om nu al ‘post kwantum safe’ te worden

BLOG - De Europese NIS2 richtlijn biedt organisaties de kans om hun cybersecurity naar een hoger niveau te brengen. Hoewel de vertaling naar nationale wetgeving vertraging oploopt, kun je niet achteroverleunen.

Lees verder

NIS2: waarom moet je nu al aan de slag?

BLOG - NIS, oftewel Network & Information Systems, is een EU-richtlijn die in 2016 werd geïmplementeerd om kritieke infrastructuren te beschermen tegen cyberdreigingen. Nu, vijf jaar later, groeien de dreigingen en neemt onze afhankelijkheid van digitale informatievoorzieningen toe. Daarom wordt NIS2 geïntroduceerd.

Lees verder

SASE technical workshop

EVENT - Onze Experts leggen tijdens de SASE technical workshop uit wat SASE is en hoe het antwoord geeft op de meest urgente security en networking vragen. Stap voor stap nemen onze experts je mee op SASE-reis en ga je zelf aan de knoppen draaien. Zo doe jij kennis in de de praktijk op met de bouwblokken van een SASE-architectuur.

Lees verder

Online themabijeenkomst – Voorbereiding op Quantum Computing dreigingen in de zorg in het kader van NIS2

THEMABIJEENKOMST - Tijdens deze bijeenkomst zullen we de recente ontwikkelingen op het gebied van quantumdreigingen bespreken en handvatten bieden voor een mogelijke aanpak.

Lees verder

Wat je moet weten over de Chinese malware bij Defensie

BLOG - ‘Wat je moet weten over de Chinese malware bij Defensie’

Lees verder

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’ Kopiëren

TERUGKIJKEN - ‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Lees verder

Transformeren van IT-infrastructuur tot een zorgeloze ervaring

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Jos Vulto, Product Owner Cloud.

Lees verder

Bouwen aan een digitale toekomst als pre-sales consultant

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Duncan van Wijk, pre-sales consultant.

Lees verder

Bruggen bouwen tussen lokale overheden en duurzame IT-oplossingen

BLOG - Dagelijks werken de mensen binnen Telindus aan het creëren van een veilige, duurzame digitale samenleving. In deze blogreeks vertellen onze ambassadeurs hoe zij dit in hun rol bij Telindus aanpakken en ervaren. Deze keer: Petra Mulder, accountmanager lokale overheid.