Webinar: The road to SASE

Bekijk de opname en ontdek wat Secure Access Service Edge inhoudt.

Webinar: the road to SASE

Uit de Gartner CIO en Technology Executive Survey van 2022 blijkt dat SASE de op twee na meest genoemde tech-investering is van CIO’s. Het is dan ook niet gek dat de term steeds vaker valt. Kort samengevat is SASE, oftewel Secure Access Service Edge, een moderne security-architectuur die connectiviteit, networking en cloud bij elkaar brengt. Na dit webinar heb je de nodige kennis op zak om SASE de juiste plek in jouw IT-strategie te geven. Zo kun je een goede inschatting maken of de overgang naar SASE ook een stap is die jouw organisatie moet zetten.

Het belang van SASE

Door de verschuiving naar hybride werken en de transitie naar de cloud is het belang van SASE flink toegenomen. De gebruiker werkt steeds vaker gescheiden van de applicaties: deze worden bijvoorbeeld gehost in de (multi)cloud of in de hybride cloud. Met SASE wordt veilige toegang tot de service edge gerealiseerd. Hier vallen bedrijfsapplicaties, data en andere ondersteunende middelen onder.

De adoptie van SASE vindt razendsnel plaats. Waar in 2018 nog minder dan 1% van de organisaties een expliciete SASE-adoptiestrategie had, voorspellen de analisten van Gartner dat in 2025 80% van de organisaties een SASE-strategie heeft. In dit webinar wordt er daarom ruim aandacht besteed aan het hoe, wat en waarom van SASE.

Sprekers

Tom Engels Jeroen Hentschke
Tom Engels Jeroen Hentschke
Propositie Lead Networking bij Telindus Propositie Lead Security bij Telindus

 

Na dit webinar:

✅ Begrijp je wat SASE is en wat het voor jouw organisatie betekent

✅ Ben je bekend met de voordelen van SASE

✅ Begrijp je waarom SASE als belangrijke bouwsteen wordt gezien voor de hybride werkende, cloudgedreven organisatie

✅ Weet je welke eerste stappen je kunt zetten met SASE

Vul je gegevens in via het formulier op deze pagina en ontvang de opname van dit webinar per mail.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.