Cybersecurity

Security als basis voor een succesvolle bedrijfsvoering

Jouw data veilig houden met cybersecurity

De toenemende afhankelijkheid van IT maakt organisaties steeds kwetsbaarder en dit brengt compleet nieuwe risico’s met zich mee. Elk jaar worden records gebroken als het gaat om het aantal cybersecurity incidenten en de schaal ervan. Terwijl datalekken bij grote enterprises altijd de krantenkoppen halen, sparen de hackers ook kleinere bedrijven niet. In de kielzog van deze technologische ontwikkelingen veranderen ook wet- en regelgeving in rap tempo. Dit vereist vaak aanpassingen op de beleidsvoering van je organisatie. Het is daarom niet gek als jouw organisatie, net als vele andere organisaties, struggelt om data veilig te houden.

Welke ontwikkelingen zien we op gebied van cybersecurity?

  1. Cyberincidenten in Nederland kosten gemiddeld € 330.000 (Hiscox Group)
  2. Sinds de coronacrisis is het aantal gerapporteerde cyberaanvallen met 300% gestegen (Nationale Politie)
  3. Het aandeel securityleiders dat rechtstreeks aan de CEO rapporteert, zal stijgen van 23% in 2019 naar 40% in 2021 gezien security issues grote gevolgen hebben op de bedrijfsomzet (Forrester)

Pak de regie en ondersteun de bedrijfsvoering

Cybercriminaliteit is één van de grootste bedrijfsrisico’s van dit moment. Hoe wapen je jouw organisatie hiertegen en hoe kom je in controle? Het verkrijgen van inzicht in waar je staat qua informatiebeveiliging en waar je naar toe wil is cruciaal om in controle te komen. Daarvoor moet je weten hoe mensen, processen en techniek binnen en buiten je organisatie met elkaar verbonden zijn. Als je dat helder hebt worden je risico’s inzichtelijk en kun je prioriteiten stellen. Telindus wil jou daar graag bij helpen.

Cybersecurity diensten

Telindus gelooft in een integrale aanpak waarbij security volledig geïntegreerd en verankerd is in alle lagen en componenten van de IT-infrastructuur. Wij zien cybersecurity niet als kostenpost maar als kans om de business optimaal te ondersteunen. Wij stellen ons standaard op als partner en die onderlinge verbondenheid is dé fundamentele waarde in onze samenwerking.

Bekijk onze diensten

Security Assessment

Heb je behoefte aan inzicht en een heldere aanpak om het security volwassenheidsniveau te verhogen? Wij bieden 2 varianten aan: het Security Assessment & Roadmap of het Security Light Assessment. Kom erachter hoe jouw security ervoor staat en welke concrete stappen nodig zijn om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Managed security diensten

Telindus biedt een breed scala aan Managed Security Diensten om jouw IT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Alle oplossingen die we implementeren, kunnen we ook beheren. Zo houd jij meer tijd over voor hoofdzaken.

Security Consultancy

Wij begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van een integraal beveiligingsbeleid. Denk aan lastige IT-security vraagstukken omtrent: strategie, beleid, design, architectuur, implementatie en wet- en regelgeving. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jij de juiste beslissingen neemt voor een solide IT-security. Lees meer over Security Consultancy.

Onze andere oplossingen

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.