Cloud Consultancy

Met jouw IT in de cloud sta je competitiever in de markt en ben je klaar voor de uitdagingen van de toekomst

Cloud Consultancy

Het gebruik van de cloud neemt de laatste jaren enorm toe. Steeds meer zakelijke IT verplaatst zich naar de cloud, wat enorme voordelen heeft voor onder andere de veiligheid en beschikbaarheid. Met jouw IT in de cloud sta je competitiever in de markt en ben je klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Wat houdt je tegen? Meestal is dat de complexiteit die de cloud met zich meebrengt. Het is één van de meest voorkomende problemen bij het bouwen en onderhouden van een cloudomgeving. Hoe complexer de eisen, des te groter de behoefte aan specialistische vaardigheden om deze complexiteit te doorbreken. Te weinig interne expertise gaat ten koste van de effectiviteit van de cloud. Om je te helpen bieden we Cloud Consultancy aan.

Button Stuur Een Bericht

Hulp in de cloud

ICT zou zich meer als dienstverlener moeten opstellen in plaats van productleverancier. Daarom bieden we je middels Cloud Consultancy hulp in de cloud, van begin tot eind. Onze experts kunnen je helpen bij het overzetten van applicaties en data naar Microsoft Azure. Draaien je applicaties inmiddels in de cloud, dan ontstaan vaak nieuwe vragen. Denk daarbij aan: “Hoe kan ik de cloud architectuur verbeteren?”, “Waarom zijn de uitgaven in de cloud hoger zijn dan verwacht?” of “Hoe voorkom ik meerdere cloudomgevingen?”.

Je eigen cloudexpert

Wij bieden je je eigen persoonlijke cloudexpert die je kan helpen op ieder onderdeel van de cloud. Door je niet meer te laten beperken door een gebrekkig functionerende cloudomgeving, kun je profiteren van het concurrentievoordeel dat de cloud biedt. Door deze persoonlijke begeleiding, maar ook door workshops en training, helpen we jouw ICT-team vooruit.

Gold ConsultancyMicrosoft Gold Cloud

Door Microsoft zijn we benoemd als Gold Partner op verschillende gebieden in de cloud. Dit bewijst dat wij goede resultaten halen met Azure voor onze klanten en geschikt zijn als partner. We behoren tot een selecte groep van partners met de hoogst haalbare status op gebied van Security, Cloud Platform en Application Integration.

Button Stuur Een Bericht

Onze experts hebben onder andere kennis van

Cloudmigratie

De migratie naar de cloud biedt je nieuwe manieren om te innoveren en efficiënter te werken, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zoals bij elke migratie zijn een doordachte voorbereiding en strategie cruciaal om ze tot een goed einde te brengen. Met ons Cloud Assessment helpen we met de migratie naar de publieke cloud.

Het Cloud Assessment helpt je om zo veel mogelijk uit de investering in de cloud te halen. Het biedt een helder inzicht in de infrastructuur, waardoor je in staat bent een doordachte datagedreven beslissing te nemen over jouw toekomst in de cloud. Meer informatie over cloud migratie.

Cloudstrategie

Om jouw cloudproject te starten moet je eerst een strategie uitwerken voor de gewenste richting. Tijdens de Cloud Discovery Workshop doorlopen we in 5 stappen alle onderwerpen die je nodig hebt om jouw cloudstrategie te bepalen.

De Cloud Discovery Workshop geeft je meer inzicht in de verschillende concepten van cloud en hoe ze je kunnen helpen bij jouw digitale transformatie. Tijdens de workshop ondersteunen we je volledig in elke fase van de migratie, zodat je maximaal kunt profiteren van de voordelen die de cloud biedt. Meer informatie over cloudstrategie.

Solide basis voor de cloud: Landing Zone

De eerste stap in het realiseren van jouw cloudomgeving bestaat uit het opbouwen van de onderliggende omgeving. Kiezen welke fundamentele bouwstenen je wilt gebruiken en deze consistent implementeren kan een hele uitdaging zijn en zal invloed hebben op de toekomstige mogelijkheden van jouw cloudomgeving.

Een Landingzone biedt diverse vooraf gedefineerde sets van fundamentele tools op basis van jouw behoeften. Zo kun je eenvoudig nieuwe omgevingen installeren volgens een gestandaardiseerd proces, dat voortkomt uit onze best practices. Meer over Azure Landing Zone.

Cloud silo beheer

Wanneer meerdere cloudtoepassingen gebruikt (public én private) kan het zomaar gebeuren dat nieuwe silo's ontstaan waardoor de waarde van data niet goed of vertraagd wordt benut. Onze experts zorgen voor een optimaal silo beheer, waardoor data niet beperkt wordt.

Proces optimalisatie

De cloud is altijd in ontwikkeling. Een omgeving die je in het verleden hebt ingericht voldoen wellicht niet meer aan julie interne en externe eisen. Onze experts helpen jou met het optimaliseren van het proces om jouw business nog succesvoller te maken.

Alle oplossingen van Telindus

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.