Managed Firewall Security

Voor veilige en gestroomlijnde connectiviteit

Managed Firewall Security

Door digitalisering wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van het internet. Het beschikken over een snelle en veilige verbinding is daarom kritiek voor de bedrijfsvoering. Voor cybercriminelen valt er daarom steeds meer winst te behalen. Een firewall is de basis en een absolute must-have als het gaat om netwerkbeveiliging. Een firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen ongewenste bezoekers of malware. Een firewall met een geïntegreerde, meerlaagse beveiligingsbenadering, bekend als de Next Generation Firewall, biedt de bescherming die je nodig hebt om beveiligingsrisico’s te blijven mitigeren. Met Managed Firewall Security krijg je maximale controle over jouw netwerkbeveiliging.

Een firewall goed implementeren, configureren en onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde kennis. Daarnaast is het cruciaal dat er proactief gekeken wordt naar de informatie die een firewall oplevert om het securityniveau van jouw organisatie te verhogen. Vaak is daar te weinig tijd of specialistische kennis voor in huis. Met Telindus Managed Firewall Security heb je hier geen omkijken meer naar. Onze dienst is gebaseerd op de Next Generation Firewall technologie, waarin moderne security functionaliteiten zijn ingebouwd voor optimale bescherming zonder concessie te moeten doen op bijvoorbeeld de bandbreedte. Hiermee houden we indringers en malware buiten de deur en voorkomen we dat jouw data via diezelfde voordeur op straat komt te liggen.

Managed Firewall Security

  • Houdt aanvallen tegen en geeft inzicht in actuele bedreigingen
  • Dagelijks proactief beheer door onze securityspecialisten
  • Altijd gegarandeerd van een betrouwbare dienstverlening en een optimale gebruikerservaring
  • Inzichten over gebruikers, apparaten, communicatie tussen virtuele systemen, applicaties, websites en bestandsoverdrachten
  • Rapportages en trendanalyses op basis van cruciale informatie ten behoeve van het verbeteren van het securityniveau.

Wil je meer weten over Managed Firewall Securityof ben je benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Overige diensten

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Cybersecurity

Inzicht in al het verkeer binnen jouw netwerk

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.