Managed SIEM

Gecentraliseerde zichtbaarheid om cyberdreigingen te detecteren, te onderzoeken en erop te reageren

Managed SIEM

In deze evoluerende digitale wereld waar cyberaanvallen steeds vaker voorkomen is het lastig als organisatie continu inzicht te hebben in de dagelijkse gebeurtenissen in je netwerk. Daarbij vraagt het een enorme hoeveelheid aan handmatig werk om af te handelen. Als organisatie wil je snel kunnen reageren op verdachte activiteiten en je kostbare personeel inzetten op iets anders dan deze repeterende werkzaamheden. Automatisering in cybersecurity brengt daar verandering in. Hoe zou het zijn als je realtime op de hoogte bent van afwijkend gedrag in je netwerk en dit snel tot halt kan roepen?

Security Information & Event Management (SIEM) is een krachtige technologie die hierbij kan helpen. Loggegevens van verschillende systemen in de gehele IT-infrastructuur worden verzameld, gecorreleerd en geanalyseerd om beveiligingsbedreigingen en verdachte activiteiten te identificeren en te rapporteren. Uiteindelijk ga je beveiligingsgebeurtenissen, patronen en mazen in jouw organisatie beter begrijpen en kun je als organisatie sneller en efficiënter detecteren en reageren.

Onze Managed SIEM dienst is gebaseerd op het Splunk data intelligence platform (SPLUNK Enterprise Security), een technologie die toelaat om automatisch zowel gestructureerde als ongestructureerde log formaten te centraliseren. De flexibiliteit van het platform laat het toe om een architectuur uit te werken die direct aansluit op de topologie van het netwerk. Daarmee kunnen logs, metrics en/of database gegevens verzameld worden die binnen de netwerkomgeving en in een latere fase daarbuiten beschikbaar zijn.

Managed SIEM

  • Gecentraliseerd inzicht in de beveiligingsdreigingen (realtime en historisch)
  • In een vroeg stadium misbruik van systemen detecteren en rapporteren
  • Geen handmatig werk om de dagelijkse gebeurtenissen in je netwerk te monitoren

Onze oplossingen

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.