Proximus Groep & Proximus Accelerators

Jouw digitale organisatie versnellen

Proximus Groep & Proximus Accelerators

Proximus is actief als leverancier van digitale diensten en communicatieoplossingen op de Belgische en internationale markten.

Proximus Accelerators is een ecosysteem van bedrijven van Proximus die gespecialiseerd zijn in IT. We bundelen deze krachten om je te ondersteunen bij de realiseatie van digitale transformatie: van de ontwikkeling van API’s tot geïntegreerde IT-oplossingen, en van de privacy en veiligheid van gegevens tot slimme mobiliteit.

Met de Proximus Accelerators brengen we de juiste mensen, capaciteiten, vaardigheden en expertise voor je samen. Als een tribe van digitale doeners die hun krachten hebben gebundeld om jouw organisatie te helpen groeien in een steeds veranderende digitale economie.

Wij coveren verschillende aspecten van de digitale transformatiepuzzel, zoals security, IoT en application integration, door het aanbieden van geïntegreerde 360° ICT-oplossingen.

Proximus Accelerators is ontworpen om innovatie te stimuleren en jouw organisatie te empoweren, ongeacht in welke fase van de digitale transformatietraject de organisatie zich bevindt.

Als expert in Cloud, Data & AI, Networking en Security is Telindus een van de trotse Proximus Accelerators, samen met Be-Mobile, Clearmedia, Codit, Davinsi Labs, Proximus Enterprise, Proximus SpearIT, Umbrio en Unbrace.

Meer informatie lees je op de website van proximusaccelerators en proximus