De perfecte combinatie van on-premise en cloud dataopslag

Hybrid Storage van Telindus

Data, een zeer kritisch bedrijfsmodel

Wat is naast data het meest waardevolle bezit van jouw organisatie? Juist, de data!

Vraag je je ook wel eens af, hoe je deze al maar groeiende hoeveelheid data op een eenvoudige en veilige manier beschikbaar kunt houden zonder dat de kosten de pan uitrijzen? De omvang van data en daarmee de kosten groeit met vele procenten per jaar, terwijl de meeste data maar zelden gebruikt wordt. Tegelijkertijd moet ook de beveiliging op orde gehouden worden door back-up, uitwijklocaties en bescherming tegen ransomware. De complexiteit van het datamanagement neemt toe.

Telindus Hybrid Storage helpt hierbij door het beste van lokale en cloud opslag te combineren, welke met jouw organisatie meegroeit.

Hybrid Storage: de perfecte combinatie van on-premise en cloud dataopslag

Met de Hybrid Storage oplossing kijken we aan de hand van jouw situatie, hoe de beste configuratie van lokale- en cloudopslag wordt gemaakt. Voor veel organisaties is cloud tiering de eerste stap om zo on-premise storage systemen te ontlasten van koude data zonder dat de bedrijfsapplicaties aangepast hoeven te worden. Daarnaast zijn er oplossingen voor disaster recovery; het verplaatsen van data met de applicatie naar de cloud; ransomware protection; en data-analyse.

Het beste van on-premise opslag zoals:

  1. Borging van snelle toegang tot lokale applicaties
  2. Voldoen aan wettelijke eisen t.a.v. opslaglocatie van zeer gevoelige data
  3. Je kan voortbouwen op je huidige on-premise opslagoplossing

Gecombineerd met het beste van de cloudopslag:

  1. Flexibel en snel de benodigde opslagcapaciteit aanpassen
  2. Kostenefficiënt, bijvoorbeeld door gebruik van cloudopslag voor koude data
  3. Beschikbaarheid van data door cloud te gebruiken voor disaster recovery (DR), high availability (HA) en back-up
  4. Snelle toegang tot data voor cloudapplicaties

Telindus Hybrid Storage

Telindus is al vele jaren een toonaangevende partner bij het implementeren en beheren van storage-, on-premise- en cloudoplossingen. Hierdoor is naadloze integratie van on-premise en cloud mogelijk. Daarnaast bieden we verschillende (managed) services zodat je de mate van het functionele en technische beheer deels of volledig aan de Telindus experts kan overlaten.

Geïnteresseerd in Hybrid Storage?

Spreekt dit verhaal je aan en wil je meer weten over welke waarde Hybrid Storage jouw organisatie kan bieden, maak dan een afspraak met onze experts via het formulier.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.