Events

Jouw dagelijkse portie inspiratie

Events

Effectieve implementatie van BIO (2.0) en NIS2 (Cbw) voor lokale overheidsorganisaties

WEBINAR - In dit webinar leer je wat deze veranderingen voor jou als overheidsorganisatie betekenen en hoe je kunt starten om tijdig voorbereid te zijn met de juiste handvaten en prioriteiten om effectief te implementeren.

Lees verder

Onderzoeksrapport: Sovereign cloud maakt data toegankelijk en beschikbaar

Onderzoeksrapport - Organisaties maken zich zorgen over de betrouwbaarheid van de public cloud. De sovereign cloud is een mogelijke oplossingsrichting die voorziet in dataveiligheid in de cloud.

Lees verder

SASE technical workshop

EVENT - Onze Experts leggen tijdens de SASE technical workshop uit wat SASE is en hoe het antwoord geeft op de meest urgente security en networking vragen. Stap voor stap nemen onze experts je mee op SASE-reis en ga je zelf aan de knoppen draaien. Zo doe jij kennis in de de praktijk op met de bouwblokken van een SASE-architectuur.

Lees verder

Online themabijeenkomst – Voorbereiding op Quantum Computing dreigingen in de zorg in het kader van NIS2

THEMABIJEENKOMST - Tijdens deze bijeenkomst zullen we de recente ontwikkelingen op het gebied van quantumdreigingen bespreken en handvatten bieden voor een mogelijke aanpak.

Lees verder

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’ Kopiëren

TERUGKIJKEN - ‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Lees verder

Telindus College Tour: van economische efficiëntie naar economische veiligheid

EVENT - Op woensdag 7 februari organiseren wij onze eigen College Tour met een buitengewoon interessant thema dat de kern raakt van de hedendaagse economische uitdagingen, digitalisering en de weg naar een veilige en autonome toekomst voor Europa.

Lees verder

Telindus en Cisco Catalyst Center Testdrive

EVENT - Tijdens de Cisco Catalyst Center Testdrive leer je de kracht van deze geavanceerde netwerkbeheeroplossing te ontdekken.

Lees verder

Think NXT 2023

EVENT - We zijn verheugd om aan te kondigen dat Telindus aanwezig zal zijn op het Proximus-evenement Think NXT, op 30 november in Tour & Taxis.

Lees verder

Themabijeenkomst: Onderweg naar compliance WEGIZ en NIS2 vanuit netwerkinfrastructuur

THEMABIJEENKOMST - In deze themabijeenkomst bespreken we de aandachtspunten rondom informatiebeveiliging om zo een robuuste en toekomst bestendige netwerkvoorziening te kunnen bouwen.

Lees verder

CxO Event: De dag dat je gehackt wordt

EVENT - Dit evenement brengt CxO’s samen om de benodigde inzichten te verkrijgen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico's en je klaar te stomen voor NIS2.

Lees verder

Webinar: Effectief databeheer met hybrid storage

WEBINAR - Hoe bewaar je de groeiende hoeveelheid data op een eenvoudige, veilige en kostenefficiënte manier? Daar gaat dit webinar over.

Lees verder

Sovereign cloud: data veilig in de cloud?

WEBINAR - Hoe zorg je voor voldoende dataveiligheid met sovereign cloud, zodat je wel de vruchten kan plukken van de public cloud? Daar gaat dit webinar over.

Lees verder

Impact NIS2 op de levensmiddelensector

WEBINAR - Impact NIS2 op de levensmiddelensector

Lees verder

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

TERUGKIJKEN - ‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Lees verder

Themabijeenkomst: Cloud en datagedreven zorg

VIDEO - De focus van deze themabijeenkomst is hoe een goed gekozen IT-architectuur bij kan dragen aan goed datamanagement en passende zorg dichtbij huis.

Lees verder

Themabijeenkomst over de impact NIS2 op de zorg

THEMABIJEENKOMST - De komst van de NIS2-richtlijn heeft veel impact op de informatiebeveiliging in de zorgsector. In dit webinar gaan we dieper in op dit onderwerp en hoe je je erop kan voorbereiden.

Lees verder

XR Optics technologie

LIVE DEMO - Maandag 13 t/m vrijdag 17 maart. XR Optics technologie: Deze technologie helpt serviceproviders om hun huidige Ethernet- en IP-diensten naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Webinar SASE en hybride werken

WEBINAR - In dit SASE webinar focussen we op security en connectiviteit voor zowel de netwerk- als de gebruikerskant. Schrijf je nu in!

Lees verder

SASE technical workshop 7 maart

WORKSHOP - Wat is SASE, antwoord op de meest urgente security- en networking-vragen en kennismaken met de techniek. Schrijf je nu in!

Lees verder

SASE technical workshop 29 november

WORKSHOP - Wat is SASE, antwoord op de meest urgente security- en networking-vragen en kennismaken met de techniek. Schrijf je nu in!

Lees verder

Webinar the road to SASE

Webinar - In dit webinar praten we uitgebreid over wat SASE is en wat de voordelen zijn. Bekijk de opname en ontdek wat Secure Access Service Edge inhoudt.

Lees verder

Cisco Secure SD-WAN Testdrive

Online event - SD-WAN en Umbrella SIG helpen je verder

Lees verder

5 Cloud trends om rekening mee te houden

TERUGKIJKEN - De cloud trends van 2021

Lees verder

5 IT trends om rekening mee te houden in 2021

TERUGKIJKEN - Technologische trends voor iedere organisatie

Lees verder