Service providers

De verschuivingen in de service providers markt vragen om verandering

Innovatie succesvol toepassen voor sterk toekomstbestendig fundament

De Service Providers markt, met daarin organisaties als Telecom Providers, Mobile Network Operators  en organisaties die Data Center Services leveren, blijft voortdurend in ontwikkeling. Internationale investeringen en technologische vooruitgang staan hoog op de agenda.

Daarnaast blijven schaalvergroting en consolidatie een dominante rol spelen. De vooruitzichten voor deze markt zijn gunstig; lokale en internationale vraag naar (mobiele) connectiviteit, cloud en hosting diensten zijn onveranderd hoog.

Toch is er een structurele verandering waarneembaar in het dienstenportfolio en de marktbenadering. De focus verschuift namelijk van het aanbieden van services vanuit de eigen infrastructuur naar virtuele diensten en het beheren van infrastructuur en omgevingen van derden waarbij de eindgebruiker eenvoudig diensten via een portal kan starten, op- en afschalen.

Verregaande digitalisering en snel veranderend klantgedrag spelen daarbij een belangrijke rol. Hoe houd je het hoofd koel in deze periode waarin je je moet richten op de klantvraag terwijl je tegelijkertijd vast zit in een wildgroei aan verouderde systemen? En dat in een wereld waarin expertise en het talent voor de technologie van morgen schaars is.

Dat vraagt om een verandering. Het neerzetten van een nieuw, sterk, duurzaam maar toch degelijk en flexibel fundament. Dat doe je met een strategisch partner die je hierin bij kan staan.

Wij leggen graag met jou de basis voor dat fundament. Hoe? Daarin adviseren onze experts je graag. Neem contact op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie