Zakelijke dienstverlening

De IT-uitdagingen voor zakelijk dienstverleners

De uitdaging voor zakelijk dienstverleners

Zakelijke dienstverlening is één van de grootste en ook belangrijkste branches in Nederland. Dagelijks ondersteunen deze bedrijven andere organisaties bij het uitoefenen en door ontwikkelen van hun business. Van schoonmaak tot en met zeer complexe adviezen. Elke relevante dienst draagt bij aan het succes van een organisatie.

Om concurrerend te blijven moeten zakelijk dienstverleners de efficiency continu blijven verhogen en hun kwaliteit voortdurend waarborgen en zelfs verbeteren. Hierbij speelt digitalisering voor veel bedrijven een belangrijke rol. Van bijvoorbeeld het slimmer plannen van resources door inzicht, tot en met het voorspellen van uitkomsten van complexe vraagstukken met behulp van data. En dat in een economie die nooit stil staat. Data en inzicht moeten altijd en overal beschikbaar zijn, zonder dat dit veiligheidsrisico’s oplevert of er niet voldaan wordt aan wet- en regelgeving.

Onderscheidend blijven in de veranderlijke markt

In de zoektocht naar onderscheidend vermogen passen professionele dienstverleners hun businessmodel aan, aan de steeds veranderde klantbehoefte. Je wil de basis op orde hebben en de operatie draaiende, zodat er tijd en ruimte is om je te richten op de business van morgen. Want daar liggen de kansen om innovatie in te zetten en je blijvend te onderscheiden van andere aanbieders in de markt. Hierbij horen IT-onderwerpen als cloud, security en een goed netwerk op de agenda te staan.

Al jaren staat Telindus diverse toonaangevende bedrijven en instellingen in deze sector bij. Hoe en waarmee?  Daarin adviseren onze experts je graag. Neem contact op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.