Cloud Insight as a Service

Jouw garantie voor cloudbeveiliging, cloudkostenbeheersing en cloudexpertise

Cloud Insight as a Service

Jouw cloud security governance compliancy: gegarandeerd >90%

Jouw cloud cost efficiency:
gegarandeerd >95%

Met Cloud Insight as a Service waarborg je 3 gebieden in de cloud. We bieden garanties op het gebied van cloudbeveiliging, cloudkostenbesparing en toegang tot hoogwaardige cloudexpertise. Dus als beveiliging, kostenbesparing en cloudexpertise hoog op je verlanglijstje staan, dan is Cloud Insight as a Service iets voor jou.

Met de dienst Cloud Insight as a Service zorgen wij er samen voor dat jouw Azure omgeving compliant is met actuele security standaarden (CIS, HIPAA, PCI-DSS, …). Daarnaast garandeert deze service dat jouw publieke cloud omgeving zeer kostefficiënt is ingericht. Tot slot krijg je met onze service wekelijks toegang tot onze cloud experts, waarmee je kunt klankborden om jouw omgeving veiliger en efficiënter te maken en om nog beter richting te geven aan jouw cloud beleid.

We bereiken dit door een continue controle en optimalisatie van zowel de inrichting, als het gebruik van jouw cloud omgeving. We controleren minimaal 200 cloud security en cloud cost indicatoren. Daarmee creëren we overzicht, inzicht, grip en uiteindelijk gemoedsrust in de cloud. En dat is de echte waarde van ‘Cloud Insight as a Service’.

Proof of value

Er is vertrouwen nodig om samen hard te werken aan de veiligheid en kostenbeheersing van jullie cloud. We kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan een eerste kennismaking met onze mensen, onze expertise, de effecten en resultaten. Daarom hebben we een speciale Proof of Value opgezet. Onze eigen snuffelstage met dito prijskaartje. Gewoon om te ontdekken wat het potentieel is van Cloud Insight as a Service voor jouw Azure omgeving. Lees hier meer over de Proof of Value.

Microsoft Gold Partner

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.