Cloud E-mail Security

Veilig gebruik van e-mail voor al je medewerkers

Cloud E-mail Security

De afgelopen jaren heeft identiteitsfraude door digitalisatie andere vormen aangenomen. E-mail is daar de meest gebruikte vorm van en daarmee is e-mail security steeds belangrijker geworden. Maar liefst 21% van alle aanvallen zijn gerelateerd aan e-mail (denk aan phishing, spam of malware) waardoor de ernst en financiële impact enorm is toegenomen. Deze e-mails zijn vaak zo goed vermomd dat het een illusie is om te denken dat medewerkers niet op een kwaadaardige link klikken of een kwaadaardige e-mail per ongeluk openen. Met de juiste beveiliging kun je aanvallen via e-mails tegen gaan.

Cloud E-mail Security zorgt ervoor dat iedere e-mail van en naar de e-mailserver wordt geanalyseerd en geeft jouw medewerkers veilige toegang tot e-mailberichten. De mails worden versleuteld, zijn vrij van phishing, spam en malware. De bescherming wordt toegepast zonder vertragingseffect en zonder hinder voor de gebruikers. Een groot voordeel van deze cloud-oplossing is dat het geen hard- en/of software onderhoud behoeft, dat het schaalbaar is en geen investering in hardware vereist. Dus geen grote eenmalige uitgaven: je betaalt enkel een periodieke abonnementsvergoeding die gemakkelijk op- en af te schalen is.

Cloud E-mail Security

  • Veilige toegang tot e-mailberichten, vrij van phishing, spam en malware
  • Geen vertragingseffect of andere hinder voor de gebruikers
  • Altijd real-time inzicht in de status van jouw e-mailomgeving
  • Veelvoud aan functionaliteiten: sender domain reputation, e-mail authenticatie, forged e-mail detection, antispam & graymail detectie, antivirus, antimalware & file sandboxing, URL- & content filtering, outbreak filtering, veilig afmelden nieuwsbrieven, data loss prevention, e-mailversleuteling
  • Snelle implementatie, schaalbaar en geen investerings- en onderhoudskosten
  • Voldoe aan de NTA 7516 voor veilige e-mail in de zorg

Overige diensten

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Cybersecurity

Inzicht in al het verkeer binnen jouw netwerk

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.