DNS Security

De onmisbare beschermlaag over je bedrijfsnetwerk

DNS Security

DNS is een favoriet doelwit van cybercriminelen en wordt vaak misbruikt om internetgebruikers te misleiden. Maar liefst 95% van het malafide verkeer maakt misbruik van DNS en 82% van alle organisaties heeft al eens een DNS-aanval meegemaakt. Internetgebruikers worden ongemerkt omgeleid naar malafide websites en zo worden ze besmet met schadelijke software (malware). Op deze wijze wordt er ongeautoriseerde toegang verkregen tot het bedrijfsnetwerk, ransomware geïnstalleerd of (vertrouwelijke) informatie ontvreemd. Met de gemiddelde kosten van 1 miljoen euro per aanval en de constante stijging ervan, kunnen organisaties het zich niet veroorloven om DNS Security niet als integraal onderdeel van hun beveiligingsstrategie op te nemen.

Met DNS Security van Telindus zijn organisaties en haar medewerkers goed beschermd tegen bedreigingen die ontstaan bij het gebruik van het internet. Alle DNS-verkeer wordt gecontroleerd nog voordat het jouw organisatie binnenkomt of verlaat, ongeacht het type apparaat dat wordt gebruikt. We kunnen zelfs het dataverkeer beveiligen van apparaten die verbinding maken met internet buiten het bedrijfsnetwerk om. Verzoeken aan risicovolle domeinen worden omgeleid voor een diepere URL- en bestandsinspectie. Je wilt je er tenslotte verzekerd van zijn dat er geen gevoelige data uitlekt of je organisatie binnendringt.

DNS Security

  • Garantie van veiliger gebruik van internet en cloudapplicaties voor alle kantoorlocaties en eindgebruikers, inclusief externe medewerkers of telewerkers
  • Inzicht in het internetverkeer en op gebruikersniveau
  • Hogere continuïteit en beschikbaarheid van de webdiensten
  • Beveiliging tegen data diefstal en verspreiding van malware

Wil je meer weten over DNS Security of ben je benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Overige diensten

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Cybersecurity

Inzicht in al het verkeer binnen jouw netwerk

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.