Onderwijs

Samen groeien naar een veilig, digitaal en wendbaar onderwijs

IT-oplossingen voor het onderwijs

Blijvend innoveren voor studenten en docenten

Het onderwijs bevindt zich in een interessant tijd. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en de wereldwijde trends spelen daar een belangrijke rol in. Waar liggen kansen voor het onderwijs? Wat zijn de economische voorspellingen? Wat zijn de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en welke impact hebben de gevolgen van het coronavirus op de lange en korte termijn

Hoe dan ook, de arbeidsmarkt verwacht dat jongeren up-to-date zijn op het gebied van kennis en vaardigheden en dat onderwijsinstellingen hun onderwijs hierop afstemmen. Dit vereist ook dat docenten op de hoogte zijn van de nieuwste kennis en vaardigheden. En dat onderwijsinstanties hierop zijn ingericht en studenten optimaal kunnen faciliteren. Daarnaast gaan nieuwe technologieën ook het onderwijsproces verrijken. En dat is nodig.

Studenten verwachten vlekkeloze toegang tot kennis en informatie. Het onderwijssysteem is de afgelopen periode –mede door de coronamaatregelen- drastisch veranderd, dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vooral ook voor de afdeling IT.

Netwerken zijn cruciaal, informatiebeschikbaarheid wordt 24×7 verwacht en beveiliging vanzelfsprekend geacht. Omdat innovatie zorgt voor economische en maatschappelijke groei moeten onderwijsinstellingen, bedrijven en overheid blijven investeren in innovatief onderwijs en onderzoek.

Wij staan hier veel onderwijsinstanties in bij. Meer weten? Neem direct contact op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Telindus it onderwijs

Studeren is een activiteit, geen locatie. Vandaag de dag wordt onderwijs multicampus georganiseerd. De gemiddelde educatieve instelling telt meerdere panden, vaak verspreid over een regio en soms zelfs provincieoverstijgend. Studenten en medewerkers kiezen steeds vaker plek buiten de onderwijsinstelling om te werken en te studeren. Betrouwbare en veilige toegankelijkheid tot allerlei databronnen en (eigen) applicaties is hiervoor een basisvoorwaarde. De eisen aan het netwerk worden hierdoor elk jaar hoger. Ontwikkelingen gaan in een razendsnel tempo. Met een Multi Campus Netwerk van Telindus zorgen wij dat al uw onderwijslocaties in verbinding staan met elkaar, maar vooral met de medewerkers, docenten en studenten. Onderwijsdata is binnen het multicampus netwerk altijd en overal veilig beschikbaar. Op de campus, thuis en op elke andere willekeurige studie- en werkplek. Telindus zorgt voor een veilige en altijd beschikbare infrastrastructuur en connectiviteit tussen de verschillende onderwijslocaties, datacenter en cloud.

Telindus helpt onderwijsinstelling met

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Onze klanten

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.