Oplossingen

De juiste IT-infrastructuur als fundament voor jouw organisatie

Oplossingen voor jouw IT-infrastructuur

Als we het over IT-infrastructuur hebben, gaat het al snel over de diensten die er op draaien. De infrastructuur zelf blijft vaak onzichtbaar en wordt door gebruikers ervaren als een commodity. De IT-infrastructuur is echter het fundament van jouw organisatie. Zonder het juiste fundament zullen ook de bovenliggende diensten niet naar wens functioneren.

Net als dat gebouwen, gas, water en licht door specialisten wordt behandeld, is ook bij ICT het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een infrastructuur werk voor specialisten. Iedere omgeving heeft andere behoeften. Dit vertaalt zich in andere voorkeuren voor hoe een IT-infrastructuur moet worden opgebouwd. Een ziekenhuis stelt hele andere eisen aan de netwerkinfrastructuur dan een gemeente, bank, reclamebureau of webwinkel.

Telindus heeft als IT-infrastructuur specialist jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren van IT-infrastructuren; van de gebruiker tot diep in het datacenter. Wij weten daardoor als geen ander welke applicaties welke eisen stellen aan een IT-infrastructuur. Heb je een uitdaging, wil je een nieuwe IT-infrastructuur aanleggen of vraag je je af of de huidige infrastructuur toereikend is voor nieuwe initiatieven die je wil ontplooien? Dan ontwerpt Telindus graag op basis van jouw eisen en wensen een schaalbare en flexibele IT-infrastructuur waar je ook in de toekomst mee vooruit kunt. De mogelijkheden hebben we onderverdeeld in drie categorieën: cybersecurity, cloud en networking.

Onze oplossingen

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Hybride cloud

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.