Zorg

De juiste zorg op de juiste plaats dankzij versnelde digitalisering

Veiligheid en toegang tot relevante data in de zorg, belangrijker dan ooit!

Onze samenleving verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen zoals robotisering, digitalisering, kunstmatige intelligentie en internet der dingen. Dit maakt dat ook de toepassing van technologie in de gezondheidszorg zich momenteel razendsnel ontwikkeld. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en wereldwijde trends spelen daar een belangrijke rol in. Waar liggen kansen? Wat zijn de economische voorspellingen? Welke gevolgen heeft de coronacrisis op de lange termijn voor de bedrijfsvoering? Wat zijn de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving? Onderwerpen die de nodige uitdaging met zich mee brengen. Want je ambieert bovenal kwaliteit van de zorg en tegelijkertijd staan zowel medewerkers als de budgetten onder druk.

Digitalisering in de zorg

Digitalisering zou moeten bijdragen aan de verlaging van deze druk en de zorgkosten. Ook zou dit een positief effect moeten hebben op de 24×7 toegang tot de zorg en op termijn een efficiëntere inzet van zorgprofessionals. Het tekort aan werknemers zal daarmee dalen. De coronacrisis zorgt bij patiënten, cliënten en zorgverleners voor een versnelling in de acceptatie van digitalisering als onderdeel van de zorg. Welke functies kan digitalisering in de zorg vervullen? En hoe zorgt een goede bedrijfs- en IT- strategie ervoor dat patiënten via alle kanalen goed en veilig behandeld worden. En hoe draagt dat weer bij aan lagere kosten en optimale toegankelijkheid?

De rol van IT

Relevante en prangende vragen waarbij één doel centraal staat: kwalitatief goede zorg, waarin de patiënt en cliënt centraal staat. De rol van IT wordt daarin steeds belangrijker; automatisering is een voorwaarde voor het gedigitaliseerde zorgproces.

Wij helpen zorgorganisaties met IT

Wij staan hier veel zorgorganisaties in bij. Meer weten? Neem direct contact op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Telindus helpt de zorg met

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw zorgdata en -applicaties.

Hybride cloud

Optimale integratie van jouw huidige IT met de cloud.

Networking

Netwerkbeheer voor jouw zorginstelling.

Onze klanten

Nieuws, blogs, events en meer

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.