Cloud Management as a Service (CMaaS)

CMaaS garandeert volledige gemoedsrust op je cloud operatie

Cloud Management as a Service

Als bedrijf wil je klaar zijn voor de toekomst. Dus moet je digitaal transformeren en je IT-omgeving moderniseren. Waarschijnlijk wil je gebruik maken van de public cloud, maar wel op een slimme en veilige manier.

De cloud is namelijk geen magische toverstaf, geen garantie tot succes. Maar het is wel een vereiste als je digitaal wilt transformeren. De meeste bedrijven willen wel de regie over die transformatie, maar niet de bijbehorende kopzorgen.

Wel de voordelen, niet de kopzorgen

Met Cloud Management as a Service (CMaaS) draaien jouw applicaties veilig in de publieke cloud, zonder dat jij je ermee bezig hoeft te houden. Jij focust je op het implementeren van de applicatie en het beheren ervan. Alles wat met de infrastructuur te maken heeft regelen wij. Je wordt daarin volledig ontzorgd. Denk onder andere aan:

 • Bedrijfscontinuïteit (beschikbaarheid, redundantie, backup)
 • Kostenoptimalisatie
 • Infrastructuur-security
 • Disaster recovery

Wij verzorgen dus de operatie. Jij kunt gebruik maken van de voordelen van de publieke cloud, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen. Je krijgt met deze dienst een extensie naar de public cloud. Vervolgens helpen wij bij het inrichten van de benodigde workloads. Die zijn gebaseerd op Azure en door onze engineers opgebouwd in code (Infrastructure as Code). Via templates kunnen de workloads snel en geautomatiseerd worden klaargezet. Dat gebeurt applicatie voor applicatie.

Samen met jou kijken we naar de juiste manier om jouw omgeving het beste tot zijn recht te laten komen, in allerlei opzichten. Je profiteert met onze aanpak stapsgewijs van de voordelen van de public cloud zonder dat je er zelf veel kennis van hoeft te hebben. Je hebt de regie maar niet de kopzorgen.

Vier garanties

Iemand anders verantwoordelijk maken voor de infrastructuur is natuurlijk spannend. Echt ontzorgd worden kan alleen als je de ander volledig vertrouwd en er sprake is van een echte samenwerking. Om dat vertrouwen te wekken, geven we vier duidelijke garanties.

 1. Time to market: al jouw business-ideeën zijn binnen twee weken technisch werkend
 2. Agility: je krijgt precies de juiste capaciteit en middelen en die zijn altijd en overal beschikbaar
 3. Cloudkennis: je profiteert van de voordelen van cloud zonder dat eigen cloudkennis nodig is
 4. Gemoedsrust: je hebt geen zorgen over jouw cloud. Alles wat je nodig hebt aan IT is aanwezig én werkt.

Wanneer is Cloud Management as a Service interessant?
Onder andere in de volgende scenario’s is CMaaS interessant

 • Je wilt digitaal transformeren, met de regie in handen
 • Je wilt jouw softwareontwikkelaars faciliteren om onderscheidend te kunnen zijn en sneller te kunnen werken
 • Je wilt beter zijn in de operations-kant van DevOps, zonder extra te investeren
 • Je wilt een betere beschikbaarheid van door jou ontwikkelde applicaties
 • Je wilt dat er meer controle komt op de gezamenlijke onderliggende infrastructuur waar jouw applicaties op draaien
 • Je wilt niet in de problemen komen wanneer een infrastructuurbeheerder de organisatie verlaat
 • Je wilt niet meer noodgedwongen afhankelijk zijn van een verouderde infrastructuur

Onafhankelijk en deskundig advies
Wij helpen je om jouw volledige omgeving het best tot zijn recht te laten komen. Wat is de juiste, meest realistische route naar de cloud en hoe neem je je huidige omgeving daarin mee? Dat is maatwerk en wij geven daarin als partner onafhankelijk en deskundig advies. We kijken daarbij naar zowel security als de optimale kostenefficiëntie met een snelle time-to-market. We gaan door totdat alles draait zoals je wilt dat het draait.

Microsoft Gold Cloud

Met dit partnership weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn cloud, en dat ik me kan focussen op andere belangrijke dingen voor mijn business” – André Ferreira, IT manager bij Newzoo

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.