Cloud Management as a Service (CMaaS)

CMaaS garandeert volledige gemoedsrust op je cloud operatie

Cloud Management as a Service

Gebruik maken van de voordelen van public cloud, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen. Dit geeft jou de kans om je te richten tot wat er echt toe doet: het vergroten van de business. Of dit nu innovaties van je product, je proces of je operatie zijn, je verlegt de focus naar vooruitgang. De operatie van de benodigde cloud wordt daarbij volledig verzorgd door Telindus.

We snappen dat je niet zomaar de operatie van je cloud laat verzorgen door iemand anders. Een basis van vertrouwen en partnerschap is noodzakelijk om te komen tot echte ontzorging. Wij onderschrijven dat volledig. Daarom zetten we woorden graag om in daden, door je vier garanties te bieden.

  1. Time to market: al jouw business ideeën zijn binnen 2 weken technisch werkend
  2. Agility: precies de juiste capaciteit en middelen beschikbaar, altijd en overal
  3. Cloud kennis: profiteren van cloudvoordelen zonder eigen cloudkennis
  4. Gemoedsrust: zorgenvrij over jouw cloud. Alles wat je nodig hebt aan IT is er én werkt

Het resultaat van volledige ontzorging op je cloudoperatie

Met deze vier garanties weet je zeker dat je gegarandeerd volledig ontzorgd wordt op je cloudoperatie. Natuurlijk zorgt Cloud Management as a Service (CMaaS) daarbij ook voor het fundament van de cloud operatie, of zoals wij ze noemen ‘de cloud hygiëne’. Een goede hygiëne is essentieel voor een functionerende cloud. Helaas levert dit geen glimlachende gebruikers op. Aan de andere kant: het niet op orde hebben van de hygiëne geeft ontevreden en klagende gebruikers. Wij geloven dan ook dat de hygiëne essentieel is voor je cloudoperatie, en zullen het ook zo behandelen.

Met CMaaS streven we er naar om het hygiëne niveau te ontstijgen en je daadwerkelijk te helpen met het geen er echt toe doet: het ondersteunen van je business.

Wat mag je verwachten van Cloud Management as a Service

Dat is simpel. Het inrichten en gebruiken van je applicaties en services doe je zelf. Alle technische zaken die er noodzakelijk zijn om deze functionele behoeften in te vullen laat je over aan de experts van CMaaS.

Download hier onze leaflet. Hierin staat al het bovenstaande nog eens compact uitgelegd.

Met dit partnership weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn cloud, en dat ik me kan focussen op andere belangrijke dingen voor mijn business” – André Ferreira, IT manager bij Newzoo

Microsoft Gold Cloud

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.