Je IT-infrastructuur en je applicaties altijd in de lucht

Whitepaper

Vier continuïteitsuitdagingen bij bedrijven die software ontwikkelen

Een paar minuten downtime kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Of het nu gaat om de IT-infrastructuur die eruit ligt, of applicaties die uit de lucht zijn. Als organisatie heb je vrijwel zeker een businesscontinuïteitsplan klaarliggen. Hoe zorg je ervoor dat, wat er ook gebeurt, klanten niets of in ieder geval zo weinig mogelijk van zo’n onderbreking van de continuïteit merken?

Natuurlijk heb je daar over nagedacht. Zeker als je software ontwikkelt en daarom werkt met DevOps-teams. Want dan ben je in extreme mate afhankelijk van de beschikbaarheid van je applicaties. Klanten die niet in de door jouw ontwikkelde software kunnen, gaan al snel mopperen. Je reputatie is in gevaar. Ook wanneer jouw medewerkers een belangrijke eigen applicatie niet kunnen gebruiken, levert dat frustratie op.

In dit whitepaper behandelen we vier uitdagingen waar bedrijven die software ontwikkelen en die om die reden vaak werken met DevOpsteams, mee te maken hebben als het gaat om de continuïteit en de beschikbaarheid van hun IT. We leggen de uitdagingen uit en bespreken de mogelijke oplossingen. De vier uitdagingen zijn:

  • Applicaties die continu beschikbaar moeten zijn
  • Beheersbaarheid van de gedeelde IT-infrastructuur
  • Omgaan met een infrastructuurbeheerder die met pensioen gaat
  • Vernieuwen van verouderde IT-infrastructuur

Download de whitepaper via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.