Software Defined LAN (SD-LAN)

Robuust, stabiel en veilig netwerk

SD-LAN

Wanneer je bedrijf groeit moet jouw netwerk meegroeien. Je gebruikers willen met elk apparaat het netwerk op, zowel bedraad als draadloos. Dat leidt tot uitdagingen op het gebied van performance, onderhoud en veiligheid. Tegelijkertijd kost het dagelijkse onderhoud veel tijd en richt jij jouw blik liever op de toekomst. Maar hoe maak je daar middelen voor vrij, als je je handen vol hebt aan netwerkbeheer?

SD-LAN geeft verlichting. Met SD-LAN ben je als organisatie in staat vanaf één centraal punt een local area network in te richten dat compleet op software is gebaseerd. Dit betekent dat handmatige beheer- en onderhoudstaken volledig geautomatiseerd kunnen worden, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden gereduceerd.

Een betere gebruikerservaring door SD-LAN

SD-LAN draagt op verschillende wijzen bij aan een betere ervaring van de gebruiker. In de eerste plaats zorgt de softwarematige aansturing ervoor dat organisaties beter onderscheid kunnen maken tussen verschillende verkeersstromen, netwerkgebruikers en hun activiteit op het netwerk. Gebruikers kunnen zo voor essentiële verkeersstromen de juiste resources toegewezen krijgen. Deze verkeersstromen zijn met SD-LAN gemakkelijk te scheiden en te sturen. In de tweede plaats kan het netwerk eenvoudig worden uitgebreid zonder tussenkomst van IT. Dankzij het software defined karakter van de technologie kunnen bijvoorbeeld updates automatisch en zonder downtime worden uitgevoerd, zodat de gebruiker geen hinder ondervindt.

Telindus heeft als ervaren partij de kennis in huis om Managed SD-LAN op te zetten voor jouw bedrijf. Dat betekent dat het lokale IT-team de regie heeft en prioriteiten bepaalt, maar Telindus het dagelijkse beheer op zich neemt. Met de vergaarde data helpt Telindus jou bovendien om je netwerk te optimaliseren. Alles om het ideale netwerk voor jouw organisatie te creëren!

Voordelen van SD-LAN

  • Direct zicht op de applicatieperformance binnen jouw organisatie
  • Real-time inzicht in de performance en beschikbaarheid van je netwerkinfrastructuur
  • Positieve gebruikerservaring door de inzet van proven technology

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.