Over Telindus

Over Telindus

Telindus maakt deel uit van de Proximus group en is specialist in de bouw en het beheer van IT-platformen. We ondersteunen je bij de realisatie van de organisatiedoelen door effectieve inzet van diensten op het gebied van, Cloud, Data & AI, Networking en Security. In onze visie is een IT-platform een veilig, innovatief en betrouwbaar organisatiefundament op basis waarvan snel gereageerd kan worden op de continue druk vanuit de eigen organisatie en de markt.

We helpen organisaties succesvol te zijn. Dit doen we door zowel als strategisch, tactisch als operationeel sparringpartner te zijn voor digitale organisatie versnelling op het gebied van IT en innovatie. Daarbij investeren we continu in de innovatie van ons eigen dienstenportfolio met als doel onze klanten van een duurzaam, innovatief en toekomstbestendig platform te kunnen voorzien.

Missie

Elke klant ontzorgen en laten excelleren en daarmee de realisatie van innovatie en de digitale organisatie versnellen.

Visie

Het succes van iedere organisatie staat of valt bij de effectiviteit – het vermogen om te presteren én anticiperen. De rol en noodzaak van een goed IT-fundament neemt hierin meer en meer toe. Zeker nu veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, grenzen tussen disciplines vervagen en alles met alles verbonden raakt. IT heeft zich dan ook ontwikkeld tot business enabler: dé bepalende factor voor de betrouwbaarheid én de wendbaarheid van iedere organisatie. Hier wordt bepaald hoe robuust je bent. Hoe slagvaardig en flexibel je mensen kunnen werken. Hoe waardevol je kunt zijn voor de omgeving. En hoe innovatief je in de toekomst kunt worden. Er is daarom alle reden om de ontwikkeling van je IT-fundament integraal en vanuit business-doelen aan te pakken. Want, wat je ambities vandaag ook zijn, IT bepaalt hoeveel succes je morgen hebt.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.