Networking

Toekomstbestendig netwerk dat de business ondersteunt

Networking

In deze moderne wereld zijn mensen altijd verbonden met het netwerk. De hoeveelheid data die we verzenden en ontvangen groeit elke dag. Zowel zakelijk als privé neemt het aantal verbonden apparaten per gebruiker snel toe. Dit heeft grote gevolgen voor de eisen die we aan het netwerk stellen. Hoe zou het zijn als jouw netwerk de business blijft ondersteunen en blijft voldoen aan de toenemende eisen die gebruikers stellen aan de snel en sterk veranderende omgeving?

Welke ontwikkelingen zien we?

  • In 2023 beschouwt meer dan 60% van de organisaties netwerken als een kern van hun digitale strategie tegenover 20% nu. (Gartner, 2019)
  • Organisaties met focus op gebruikerservaring zijn beter in staat de organisatie fundamenteel digitaal te transformeren om concurrentievoordelen te behalen in de markt.
  • Locatieonafhankelijkheid wordt steeds belangrijker en vergt een andere manier van kijken naar je netwerk.

Om te zorgen dat je als IT-afdeling blijft leveren wat de business vraagt heb je mensen met specifieke netwerkkennis nodig. Wij geloven in shared resources. Telindus heeft een pool beschikbaar van goed opgeleide en talentvolle mensen. Daarmee bieden wij je de juiste kennis en vaardigheden.

Networking diensten

SD-WAN

Alle gebruikers, elke applicatie, elk device en op elke locatie veilig met de beste gebruikerservaring verbonden. Nu en in de toekomst.
Lees meer.

SD-LAN

Jouw organisatie versnellen met een snelle, betrouwbare en veilige software defined netwerkvoorziening.
Lees meer.

Andere oplossingen van Telindus

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.