Win aan zakelijke veerkracht met een slim en toekomstbestendig netwerk

Whitepaper

Een slim en toekomstbestendig netwerk

Het ‘enterprise netwerk’ is de ruggengraat van elke organisatie. Het verbindt gebruikers, apparaten en applicaties en helpt organisaties om hun doelen te bereiken. Ook in onzekere tijden draagt het netwerk daaraan bij, omdat het mee verandert. Een geoptimaliseerd, slim netwerk biedt meer snelheid, meer veiligheid, meer mogelijkheden om op afstand te werken en een hogere mate van geautomatiseerd beheer. In deze whitepaper lees je meer over hoe een andere kijk op het netwerk zorgt voor meer wendbaarheid en zakelijke veerkracht, zodat je je kunt focussen op groei.

Netwerk bij werken op afstand

Een IT-afdeling heeft te maken met allerlei ontwikkelingen en verwachtingen. Het aantal gebruikers en (IOT) apparaten groeit exponentieel. Werknemers, partners en klanten willen onafhankelijk van plaats op een betrouwbare, veilige en snelle manier diensten gebruiken. De combinatie van SaaS- en IaaS-oplossingen in het onpremise bedrijfsdatacenter en in de cloud maken de IT-architectuur complexer. Bovendien stelt de business steeds meer eisen aan IT. Het enterprise netwerk moet dit allemaal mogelijk maken. Ondertussen is de dynamiek in het bedrijfsnetwerk verder veranderd. Door de COVID-19-uitbraak zijn we opeens structureel thuis gaan werken. Zo kreeg de IT-afdeling bij Telindus er naast het HQ nog 250 remote kantoren bij.

In deze nieuwe situatie wordt het kantoor meer een ontmoetingsplek waar mensen in- en uithoppen voor bijvoorbeeld een korte meeting of brainstorm. Dit betekent dat ze afwisselend op kantoor en op afstand contact maken met het netwerk.

Lees in de whitepaper:

  1. Voordelen van werken op afstand
  2. Ondersteun werken op afstand
  3. Automatiseer en orkestreer
  4. Naar een toekomstbestendige situatie
  5. Telindus helpt met een assessment

Download de whitepaper door het formulier aan rechterkant van deze pagina in te vullen.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.