Kiezen voor Cloud Management as a Service

5 redenen waarom klanten de dienst kiezen

5 redenen waarom klanten kiezen voor Cloud Management as a Service

We hebben de top 5 redenen waarom onze klanten kiezen voor Cloud Management as a Service op een rijtje gezet.

1. Nooit meer nadenken over de benodigde capaciteit

Met Cloud Management as a Service is de capaciteit die jij nodig hebt in de cloud altijd beschikbaar, zonder dat je dit van tevoren moet inplannen. Jouw cloud kan snel schalen en zal nooit te veel capaciteit beschikbaar stellen, waardoor je ook nooit te veel betaalt. Aan de andere kant zorgt het automatisch meeschalen er natuurlijk voor dat je nooit meer capaciteitsproblemen hebt en je je klanten altijd goed kunt bedienen. Zonder dat je hier nog omkijken naar hebt.

2. Toegang tot gecertificeerde cloudexperts

Cloudkennis is schaars en niet goedkoop. En wanneer je goed talent in huis hebt wil je deze meestal niet inzetten voor het beheer van jouw cloud. Je kunt ze namelijk veel beter gebruiken voor het ontwikkelen van functionaliteiten.

Als klant van Cloud Management as a Service heb je helemaal geen cloudkennis nodig om toch optimaal te kunnen profiteren van de voordelen die een publieke cloud biedt, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit, beschikbaarheid en performance. Jij vertelt aan welke functionele eisen jouw applicatie moet voldoen, wij maken de IT werkend.

3. De grondslag van de cloud op orde

De basisprincipes van de cloud moeten simpelweg op orde zijn. Het zal jouw organisatie misschien niet direct verbeteren, maar als het niet op orde is kan wel schade toebrengen. Je kunt dit vergelijken met hygiëne: niemand zal je een schouderklopje geven als het op orde is, maar mensen gaan klagen als dat niet het geval is.

Om ervoor te zorgen dat jij je kunt focussen op het helpen van jouw bedrijf, zorgen wij dat de basisprincipes van jouw cloud op orde zijn. Wanneer de basis op orde is, is de volgende stap het ontstijgen van het hygiëne niveau. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij je kan focussen op wat er echt toe doet: het ondersteunen van je business.

4. Geen vrees voor omvallende servers

Een omvallende server kan ertoe leiden dat jij (een gedeelte van) je data bent verloren, al helemaal als je hier geen recente back-up van hebt. Als je onze dienst afneemt maakt het niet meer uit als een server omvalt. Als het gebeurt dan merk je hier namelijk helemaal niks van. Er wordt binnen de kortste keren een compleet nieuwe omgeving voor je opgebouwd én is er standaard een back-up van jouw data. Ook al is het midden in de nacht.

Voordat jij doorhebt dat er een probleem is geweest, hebben wij het al voor je oplost. Al jouw zorgen om IT in de lucht te houden verdwijnen als sneeuw voor de zon!

5. Innovaties snel op de markt brengen

Cloud Management as a Service biedt jou de optimale ondersteuning voor de kortst mogelijke time-to-market voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven. Jouw cloud vormt met deze dienst nooit een beperking voor de uitvoering van deze bedrijfsinitiatieven. De cloudomgeving ondersteunt innovaties vanaf de start.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.