Samen met jouw DevOps-teams van irritatie naar innovatie

Whitepaper

Samen met jouw DevOps-teams van irritatie naar innovatie

Als bedrijf weet je dat innoveren noodzakelijk is. Technologie zo slim mogelijk benutten om op die manier sneller in te kunnen spelen op ontwikkelingen, efficiënter te kunnen (samen)werken of klanten beter te kunnen bedienen. Op die manier wil je de concurrentie voorblijven en toekomstbestendig zijn. Bijna de helft (48 procent) van de organisaties geeft aan dat verouderde automatisering en legacy IT-systemen groei en innovatie remmen, zo bleek uit een recent onderzoek van Telindus. In dat onderzoek zegt 46 procent van de bedrijven dat strategische businessplannen vaak ergens in een lade belanden. 53 procent zegt bang te zijn dat het eigen bedrijf technologische ontwikkelingen niet bij kan benen.

Er blijkt sprake van frustratie over de rem die vaak op innovatie zit. Dat is zeer waarschijnlijk nog een stuk sterker het geval als je een softwareontwikkelaar of een bedrijf met interne DevOps-teams bent. Want juist voor jou is het cruciaal om te kunnen innoveren. Dat is je bestaansrecht. Je toegevoegde waarde zit in het ontwikkelen van nieuwe
features. Je wilt het liefst zo min mogelijk mensen nodig hebben voor het in de lucht houden van de IT, zodat je je bij het toekennen van de schaarse aandacht zo veel mogelijk kunt focussen op innovatie.

Met jouw DevOps team naar innovatie

Hoewel het huidige IT-landschap businessinnovatie regelmatig in de weg staat, zijn er ook manieren om die obstakels weg te nemen. In deze whitepaper behandelen we vier randvoorwaarden die softwareontwikkelaars en bedrijven met interne DevOps-teams op orde willen hebben, maar die in de realiteit soms lastig realiseerbaar zijn, om uiteenlopende redenen. We bespreken welke stappen je kunt zetten om een stuk dichter bij die ideaalsituatie te komen.

De whitepaper richt zich op bedrijven die het ontwikkelen en verkopen van software als hun core business hebben, maar ook op bedrijven met interne DevOps-teams, omdat ze bijvoorbeeld eigen applicaties ontwikkelen voor hun klanten of voor intern gebruik.

Ontvang de whitepaper door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.