Telindus benoemd tot Microsoft Cloud Solution Provider

Nieuws

Telindus benoemd tot Microsoft Cloud Solution Provider

Strategisch IT-partner Telindus is onlangs benoemd tot Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Nu Telindus deel uitmaakt van het CSP partnerprogramma van Microsoft kan het een breed scala aan cloudoplossingen zelfstandig aanbieden en de volledige klantlevenscyclus beheren. Dit betekent dat Telindus klanten nog beter kan voorzien van passende Microsoft Azure cloudservices, zoals Platform as a Service en Infrastructure as a Service oplossingen.

Gemoedsrust in de cloud

In het kader van de digitale transformatie migreren steeds meer organisaties (delen van) hun infrastructuur naar de public cloud. Om hun IT-omgeving flexibeler en schaalbaarder te maken, gebruiken organisaties in toenemende mate Microsoft Azure cloudoplossingen. De praktijk leert echter dat het veel organisaties ontbreekt aan de juiste kennis en mankracht om de migratie naar en het beheer van de cloudomgeving in goede banen te leiden. Als Microsoft Cloud Solution Provider biedt Telindus uitkomst.

“We kunnen nu direct Azure diensten zelf aan de klant leveren en vervolgens gezamenlijk de juiste stappen zetten om onze klanten optimaal te laten profiteren van de voordelen van de public cloud”, aldus Jos Vulto, Solutions Architect Smart Infra Cloud bij Telindus.

Nu Telindus deel uitmaakt van het Microsoft CSP partnerprogramma kunnen klanten volledig worden ondersteund in de transitie naar de public cloud. Tevens levert Telindus nu rechtstreeks cloudoplossingen en biedt het ondersteuning in zaken als gerichte ondersteuning, facturering en abonnementsbeheer. Daarmee zorgt Telindus voor gemoedsrust in de Microsoft Azure cloud.

Veilige, betrouwbare en schaalbare omgeving

Telindus behoort tot een selecte groep van CSP’s met de hoogst haalbare status op gebied van Security, Cloud Platform en Application Integration. Daar komt bij dat Telindus tevens Microsoft Gold Partner is. Op basis van al deze kennis en ervaring heeft Telindus Cloud Management as a Service ontwikkeld met Azure onder de motorkap. Hiermee kunnen organisaties gebruik maken van de voordelen van public cloud, zonder zich zorgen te hoeven maken over zaken als configuratie, beheer en onderhoud. Vulto: “Telindus maakt het zo mogelijk de cloud optimaal in te richten en de workloads binnen een veilige, betrouwbare, en schaalbare omgeving van de juiste resources te voorzien. Dit geeft onze klanten de kans om zich volledig te richten op hun core business, zonder dat zij hoeven te beschikken over complexe kennis van de cloud.”

Nieuwe dimensie in Microsoft Azure dienstverlening

Joris Leupen, CEO bij Telindus: “Als strategisch IT-partner stelt Telindus organisaties in staat om hun traditionele infrastructuur naar een flexibele en schaalbare IT-omgeving te transformeren. De public cloud speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol. Nu Telindus is benoemd tot Microsoft CSP en deel uitmaakt van het partnerprogramma, voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze Microsoft Azure dienstverlening. Zonder zorgen naar de cloud en dat is exact wat organisaties vandaag de dag nodig hebben.”

Bron: emerce.nl

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.