Cloud Insight as a Service

Minimaliseer uw cloud security risico's en kosten. Door continue controle en optimalisatie van zowel de inrichting, als het gebruik van uw cloudomgeving.

Naar Cloud Insight as a Service

IT als water uit de kraan

IT moet zijn als water uit de kraan, op het moment dat je het nodig hebt is het er. Je maakt je er geen zorgen over en vraagt je niet af hoe ons water drinkbaar wordt gemaakt. Heb je het water niet meer nodig, dan draai je de kraan dicht. IT zou precies zo moeten zijn, een utiliteit. Klinkt simpel, de praktijk voelt anders: De business vraagt steeds meer IT van je, toch blijft je budget gelijk. Je wilt graag innoveren terwijl al je capaciteit noodzakelijk is om je IT in de lucht te houden. Cloud is de hype voorbij, alleen hoe zet je het in?

lees meer

Inzicht in meerdere cloudomgevingen

De cloudadoptie neemt razendsnel toe. Het gebruik van meerdere clouds om in uw business behoefte te voorzien heeft voordelen, maar geeft u ook een extra uitdaging! Hoe kun je met deze uitdagingen omgaan?

Onderzoeksrapport: Laat de cloud voor je werken (2019)

Dit onderzoek, onder 294 IT-beslissers, geeft weer hoe organisaties tegen cloud aankijken, welke maatregelen zij hebben genomen, welke angsten zij hebben en in welke mate zij hun zaken op orde denken te hebben.

Cloudtechnologie wordt steeds volwassener maar de angst om privacygevoelige data buiten de deur te hosten is nog aanwezig. Zo neemt bijvoorbeeld 51% van de IT-beslissers in de sectoren zorg en finance geen clouddiensten af. Ontdek hoe jouw sector met de cloud en de bijbehorende risico’s omgaat in het onderzoeksrapport!

"Met IT on demand bepaal je zelf wanneer IT beschikbaar moet zijn, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit."

Hoe houd je grip, terwijl je gebruik maakt van meerdere clouds?

Het gebruiken van meerdere clouds voegt complexiteit toe aan je IT-omgeving. Hoe houd je grip, terwijl je gebruik maakt van meerdere clouds en profiteert van haar voordelen?

Services model

Wij zien cloud als een middel om ervoor te zorgen dat je IT inzet om maximale waarde te leveren voor je interne klant. Dit doen we in drie stappen. In stap één krijg je grip op de security compliancy en kosten van je publieke cloud omgeving. Daarna wordt de cloud infra gestandaardiseerd, zodat deze optimaal aansluit op de behoefte vanuit je applicaties. In de laatste stap vullen we de ketenverantwoordelijkheid in voor het draaien van de applicaties, waardoor je je enkel hoeft te richten op het gebruik en de functionele inrichtingen van je applicatie.

alle services