Cloud Insight as a Service

Minimaliseer uw cloud security risico's en kosten. Door continue controle en optimalisatie van zowel de inrichting, als het gebruik van uw cloudomgeving.

Naar Cloud Insight as a Service

Cloud Management as a Service

Gebruik maken van de voordelen van publieke cloud, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen. Cloud Management as a Service garandeert gemoedsrust op je cloud operatie.

Naar Cloud Management as a Service

Cloud in het nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in cloud? Onze cloudexperts schrijven er regelmatig over.

Het laatste nieuws: Moeilijk om zekerheid te krijgen over de veiligheid van clouddiensten

beveiliging cloud11 september 2020 – Cloudproviders geven beloftes, certificaten en indrukwekkende rapporten om aan te tonen dat de beveiliging goed zit. Voor afnemers is het niet makkelijk te bepalen wat deze verklaringen waard zijn. Lees meer.

 

Lees al het nieuws, blogs en whitepapers

IT als water uit de kraan

IT moet zijn als water uit de kraan, op het moment dat je het nodig hebt is het er. Je maakt je er geen zorgen over en vraagt je niet af hoe ons water drinkbaar wordt gemaakt. Heb je het water niet meer nodig, dan draai je de kraan dicht. IT zou precies zo moeten zijn, een utiliteit. Klinkt simpel, de praktijk voelt anders: De business vraagt steeds meer IT van je, toch blijft je budget gelijk. Je wilt graag innoveren terwijl al je capaciteit noodzakelijk is om je IT in de lucht te houden. Cloud is de hype voorbij, alleen hoe zet je het in?

lees meer

Onderzoeksrapport: Laat de cloud voor je werken (2019)

Dit onderzoek, onder 294 IT-beslissers, geeft weer hoe organisaties tegen cloud aankijken, welke maatregelen zij hebben genomen, welke angsten zij hebben en in welke mate zij hun zaken op orde denken te hebben.

Cloudtechnologie wordt steeds volwassener maar de angst om privacygevoelige data buiten de deur te hosten is nog aanwezig. Zo neemt bijvoorbeeld 51% van de IT-beslissers in de sectoren zorg en finance geen clouddiensten af. Ontdek hoe jouw sector met de cloud en de bijbehorende risico’s omgaat in het onderzoeksrapport!

"Met IT on demand bepaal je zelf wanneer IT beschikbaar moet zijn, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit."