IT as a Service

IT als water uit de kraan

IT as a Service

IT moet zijn als water uit de kraan, op het moment dat je het nodig hebt is het er. Je maakt je er geen zorgen over en vraagt je niet af hoe ons water drinkbaar wordt gemaakt. Heb je het water niet meer nodig, dan draai je de kraan dicht. IT zou precies zo moeten zijn, een utiliteit. Klinkt simpel, de praktijk voelt anders: De business vraagt steeds meer IT van je, toch blijft je budget gelijk. Je wilt graag innoveren terwijl al je capaciteit noodzakelijk is om je IT in de lucht te houden. Cloud is de hype voorbij, alleen hoe zet je het in?

Hiervoor bieden we twee oplossingen, Cloud Insight as a Service en Cloud Management as a Service.

Cloud Insight as a Service

Met Cloud Insight as a Service waarborg je 3 gebieden in de cloud. We bieden garanties op het gebied van cloudbeveiliging, cloudkostenbesparing en toegang tot hoogwaardige cloudexpertise. Dus als beveiliging, kostenbesparing en cloudexpertise hoog op je verlanglijstje staan, dan is Cloud Insight as a Service iets voor jou.

Cloud Management as a Service

Gebruik maken van de voordelen van publieke cloud, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen. Dit geeft jou de kans om je te richten tot wat er echt toe doet: het vergroten van de business. Of dit nu innovaties van je product, je proces of je operatie is, je verlegt de focus naar vooruitgang. De operatie van de benodigde cloud wordt daarbij volledig verzorgd door Telindus.

``Met IT on demand bepaal je zelf wanneer IT beschikbaar moet zijn, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.``


Meer gerelateerde klantcases