Als softwareontwikkelaar veilig gebruik maken van de public cloud

Whitepaper

Als softwareontwikkelaar veilig gebruik maken van de public cloud

Softwareontwikkelaars willen zich bezighouden met hun kernactiviteit, met waar ze goed in zijn. Het bezitten van een complete infrastructuur valt daar meestal niet onder en dus besteden ze dat steeds vaker uit aan specialistische partijen. Meestal wordt er voor gekozen om resources af te nemen uit de public cloud, vaak bij Microsoft (Azure).

Cloud security bewijzen

Daarnaast willen ze die veiligheid kunnen bewijzen aan diezelfde klanten, zodat zij met een gerust hart gebruik kunnen maken van de software. Klanten vragen softwareontwikkelaars steeds vaker om een bewijs van die veiligheid. Daarvoor is een ISAE 3402-verklaring een goed middel. Gaat het behalen van zo’n verklaring samen met het afnemen van infrastructuur vanuit de public cloud? Kun je als softwareontwikkelaar veilig en ongestoord gebruik maken van de cloud als fundament? En zo ja, waar moet je dan op letten? Daarover gaat deze whitepaper.

In deze whitepaper behandelen we:

  • Een veilige omgeving voor software,
  • Garanties met een ISAE 3402-rapport,
  • Een ISAE-verklaring behalen,
  • ISAE 3402 en cloud,
  • én 8 tips voor softwareontwikkelaars.

Download de whitepaper door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. Het belandt dan binnen enkele ogenblikken in je mailbox.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.