Cloud & Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Laat je cloudomgeving voldoen aan de BIO met Cloud Insight as a Service

BIO & Azure

Vanaf 1 januari 2020 moet iedere overheid voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Het is van groot belang dat informatie binnen overheidsinstanties op een juiste manier is beveiligd.

Maak je al gebruik van een (publieke) cloud omgeving, zoals Microsoft Azure? Dan geeft deze pagina jou meer informatie over het voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent de BIO.

Samen zorgen dat jouw Azure omgeving voldoet aan de BIO

Met de dienst Cloud Insight as a Service zorgen wij er samen voor dat jouw Azure omgeving voldoet aan de richtlijnen van de BIO. Daarnaast zorgt onze dienst dat jullie Azure omgeving kostenefficiënt is ingericht. En dat garanderen we.

Tot slot krijg je met onze service wekelijks toegang tot onze Azure experts, waarmee je kunt klankborden om jouw omgeving veiliger en efficiënter te maken en om nog beter richting te geven aan jouw cloud beleid. We bereiken dit door een continue controle en optimalisatie van zowel de inrichting, als het gebruik van jouw Azure omgeving. We controleren minimaal 200 Cloud Security en Cloud Cost Indicatoren, die volledig aansluiten op de richtlijnen die de BIO geeft. Daarmee creëren we overzicht, inzicht, grip en uiteindelijk gemoedsrust in jouw Azure omgeving. En dat is precies wat de BIO vraagt: een veilige en betrouwbare cloud.

Garanties van Cloud Insight as a Service

Cloud Insight as a Service is een dienst die is opgezet door onze cloudexperts. Met Cloud Insight as a Service waarborg je drie gebieden in de cloud. Zo biedt deze dienst garanties op het gebied van cloud beveiliging, cloud kostenbesparing en toegang tot hoogwaardige cloud expertise. De dienst helpt je om jouw cloudomgeving te laten voldoen aan de eisen van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO).

Proof of Value

Er is vertrouwen nodig om samen hard te werken aan de veiligheid en kostenbeheersing van jullie cloud. We kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan een eerste kennismaking met onze mensen, onze expertise, de effecten en resultaten. Daarom hebben we een speciale Proof of Value opgezet. Onze eigen snuffelstage met dito prijskaartje. Gewoon om te ontdekken wat het potentieel is van Cloud Insight as a Service. Lees hier meer.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.