De dag dat je gehackt wordt

CFO Event

CFO Event: De dag dat je gehackt wordt

Stel je voor hoe de dag eruitziet wanneer jouw organisatie wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Wordt deze dag chaotisch of kun je de situatie onder controle houden? Één ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen. Als financieel directeur draag je niet alleen de verantwoordelijkheid voor financiële strategieën, maar ook voor de business continuïteit. De juiste cybersecurityaanpak en strategie zijn daar cruciaal in.

Cybersecurity kan soms net het bordspel Stratego lijken. Het draait allemaal om strategische planning, verdediging, aanval, omgaan met onzekerheden, geduld en voortdurende inspanningen. Wij nodigen je daarom graag persoonlijk uit om deel te nemen aan ons exclusieve CFO-evenement op 21 maart met als thema “De dag dat je gehackt wordt: verkennen, voorkomen en verzekeren.” Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners bundelen hun expertises om jou te ondersteunen bij deze cruciale taak.

Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Telindus, Krommewetering 7 in Utrecht 

Waarom deelnemen?

Dit evenement brengt financieel directeuren en CFO’s samen om ervaringen te delen, te netwerken, maar bovenal om de benodigde inzichten te verkrijgen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico’s. Het gaat erom de juiste pionnen op de juiste plaatsen te zetten. Tijdens dit evenement kun je het volgende verwachten:

  • Zekerheid: Ontdek hoe je als organisatie maximale zekerheid kan waarborgen tegen beveiligingsincidenten zoals cyberaanvallen en -diefstal.
  • Gemoedsrust: Leer hoe je met de juiste maatregelen niet meer wakker ligt van cybercrime.
  • Netwerken: Het diner is speciaal ingericht om te netwerken; ondertussen bieden we je smaakpapillen ook food for thought.

Programma

14:00   Inloop
14:30   Welkom namens Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners
14:45   De dag dat je gehackt wordt” door Mattijs Dijksta, Hunt & Hackett
15:15   Verkennen, Voorkomen, Verzekeren” met presentaties door:
Jeroen Hentschke, Telindus
Marcel van Oirschot, Hunt & Hackett
Wesley Stolzenbach & Ruud Louter, VLC & Partners
16:30   Interactief walking diner met wisselende thematafels
18:00   Afsluiting

Je staat er niet alleen voor. Bevestig je aanwezigheid op 21 maart en reserveer je plek. Samen zorgen wij voor een veiligere digitale toekomst voor jouw organisatie.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Logo Telindus
Logo VLC & Partners

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.