De dag dat je gehackt wordt

CxO Event

Ben je klaar voor NIS2? CxO Event: De dag dat je gehackt wordt

Stel je voor hoe de dag eruitziet wanneer jouw organisatie wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Wordt deze dag chaotisch of kun je de situatie onder controle houden? Één ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen. Als CxO ben je verantwoordelijk voor de businesscontinuïteit. De juiste cybersecurityaanpak en strategie zijn daarin cruciaal. Daarnaast brengt NIS2 met zich mee dat alle bestuurders wettelijk bevoegd zijn om securitymaatregelen te nemen en dat deze bestuurders aansprakelijk kunnen worden gesteld wanneer zij de NIS2-richtlijn niet naleven.

Cybersecurity kan soms net het bordspel Stratego lijken. Het draait allemaal om strategische planning, verdediging, aanval, omgaan met onzekerheden, geduld en voortdurende inspanningen. Wij nodigen je daarom graag persoonlijk uit om deel te nemen aan ons exclusieve CxO-event “De dag dat je gehackt wordt: verkennen, voorkomen en verzekeren” op donderdag 21 maart in Utrecht. Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners bundelen hun expertises om jou te ondersteunen bij deze cruciale taak.

Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Telindus, Krommewetering 7 in Utrecht 

Waarom deelnemen?

Dit evenement brengt CxO’s samen om de benodigde inzichten te verkrijgen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico’s en je klaar te stomen voor NIS2. Het gaat erom de juiste pionnen op de juiste plaatsen te zetten. Daarnaast is er mogelijkheid om ervaringen te delen en te netwerken. Tijdens dit evenement kun je het volgende verwachten:

  • Maximale zekerheid tegen beveiligingsincidenten zoals cyberaanvallen en -diefstal.

  • Krijg kennis van de juiste maatregelen voor gemoedsrust.

  • Goed voorbereid op een komende hack.

  • Voldoen aan wet- en regelgeving zoals NIS2.

  • Het diner is speciaal ingericht om te netwerken.

Programma

14:00   Inloop
14:30   Welkom namens Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners
14:45   De dag dat je gehackt wordt” door Mattijs Dijksta, Hunt & Hackett
15:15   Verkennen, Voorkomen, Verzekeren” met presentaties door:
Jeroen Hentschke, Telindus
Marcel van Oirschot, Hunt & Hackett
Wesley Stolzenbach & Ruud Louter, VLC & Partners
16:30   Interactief walking diner met wisselende thematafels
18:00   Afsluiting

Je staat er niet alleen voor. Bevestig je aanwezigheid op 21 maart en reserveer je plek. Samen zorgen wij voor een veiligere digitale toekomst voor jouw organisatie.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Logo Telindus
Logo VLC & Partners


Over Hunt & Hacket
Hunt & Hackett helpt organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen door te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. Door gebruik te maken van dreigingsmodellering en datawetenschap bouwt, exploiteert en onderhoudt Hunt & Hackett digitale immuunsystemen ter bescherming tegen Advanced Persistent Threat (APT)-groepen en minder geavanceerde cybercriminaliteit zoals phishing en ransomware.

De unieke aanpak van Hunt & Hackett omvat het proactief zoeken naar bewijs van bestaande compromissen en hacken voor validatie en verbetering, met datagestuurde feedbackloops die klanten voorzien van bruikbare inzichten waarmee ze hun cyberrisico’s kunnen beheersen en hun meest waardevolle bezittingen kunnen beschermen.

Over Telindus
Telindus zorgt ervoor dat gebruikers onvoorwaardelijk, op een veilige en efficiënte manier verbonden zijn met hun data en applicaties zodat zij hun werk optimaal kunnen doen.

Telindus ontwerpt, bouwt en beheert IT-infrastructuur voor klanten. Daarbij brengt Telindus de klant in regie zodat zij zich ervan verzekeren dat de functie van de infrastructuur altijd in dienst staat van de doelstellingen en prioriteiten van de organisatie en voldoet aan voor hen geldende wet- en regelgeving.

Over VLC & Partners
Voor die risico’s die je niet wenst te dragen, biedt VLC & Partners een unieke oplossing. De cyberverzekering geeft dekking voor onder andere de kosten voor onderzoek, opsporing, herstel, communicatie en PR. Daarnaast is er zelfs dekking voor de eigen kosten die je maakt voor reconstructie en herstel van gegevens of het virusvrij maken van jow systeem. En misschien wel het belangrijkste onderdeel van de cyberoplossing; je eigen cyber incident manager, waardoor je 24/7 uur professionele begeleiding geniet bij een (vermoeden van) data-inbreuk. En dit zonder eigen risico.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.