Webinar: SASE en hybride werken

Schrijf je in en bekijk de opname.

Webinar: SASE en hybride werken

Hybride werken: het zorgt voor de nodige uitdagingen op de IT-afdeling. Medewerkers werken vanuit huis, een koffietentje, het kantoor of aan de andere kant van de wereld. Hierdoor bevindt tachtig procent van de workload van organisaties zich vandaag de dag buiten het kantoornetwerk en in de cloud. Daarnaast werken gebruikers vaak via verschillende apparaten en internetverbindingen. Hoe bied je deze hybride workforce overal dezelfde gebruikerservaring, connectiviteit en veiligheid? Dáár gaat dit webinar over.

Starten met SASE

Met de implementatie van SASE, oftewel Secure Access Service Edge, zet je een belangrijke eerste stap. Deze security-architectuur zorgt ervoor dat medewerkers locatie-onafhankelijk kunnen werken en veilige toegang hebben tot bedrijfsapplicaties, de cloud en het internet.

Veiligheid, connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid

De hybride workforce heeft meer nodig dan alleen SASE. Je biedt ook aan de gebruikerskant verschillende diensten die zorgen voor de faciliteiten om hybride te werken, zoals een VPN-verbinding, multifactorauthenticatie en endpoint security. In dit webinar focussen we op security en connectiviteit voor zowel de netwerk- als de gebruikerskant, waardoor je de juiste stappen zet in de richting van een optimale user experience.

Sprekers: Tom Engels, Propositie Lead Networking bij Telindus en Jeroen Hentschke, Propositie Lead Security bij Telindus

Schrijf je in via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Wat is SASE?

Met SASE, Secure Access Service Edge, heb je een cloudgebaseerde security-architectuur in handen, ontworpen voor de hybride workforce.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.