Themabijeenkomst – Cloud en datagedreven zorg

Event

Themabijeenkomst – Cloud en datagedreven zorg

Tegenwoordig wordt er steeds meer gesproken over datagedreven zorg en de voordelen die dit kan bieden. Maar wat houdt dit precies in? En welke rol speelt de cloud in dit geheel?

Op donderdag 11 mei 2023 om 11 uur nodigen wij jou uit om deel te nemen aan onze online Themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ingaan op de mogelijkheden die de public cloud biedt voor datagedreven zorg, denk aan Machine Learning, Artificial Intelligence en High Performance Computing.

Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de juiste IT-architectuur en het belang van goed datamanagement en passende zorg dichtbij huis. Samen willen we graag verkennen hoe we deze uitdagingen kunnen aangaan en oplossen.

Kom je ook?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de cloud voor datagedreven zorg? Wil jij meer weten over de juiste IT-architectuur en goed datamanagement? En wil je graag in gesprek met experts en andere professionals uit de zorgsector?

Meld je dan nu aan voor onze online Themabijeenkomst – Cloud en datagedreven zorg en kom mee praten en kennis delen op 11 mei 2023 om 11 uur.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.