‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Webinar

‘Digitale transformatie van on-premises naar Cloud’

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 11 november 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

De digitalisering van de maatschappij is in volle vaart. Dit biedt organisaties allerlei mogelijkheden om de business te stroomlijnen, uit te breiden en te laten groeien. Steeds meer organisaties hebben (een deel) van hun bedrijfsprocessen in de cloud staan. Het gebruik van een publieke cloud, waarbij de resources beheerd worden door een externe cloud provider, groeit ieder jaar. Binnen Nederland maken veel bedrijven gebruik van Microsoft Azure als publieke cloud. Middels Azure maken zij de IT-omgeving flexibeler en schaalbaarder. Dit jaar verwacht bijna 75% van de Nederlandse bedrijven gebruik te gaan maken van Azure (bron). Daarnaast voorspelt Gartner dat dit zeker een tech-trend gaat zijn waar je als organisatie rekening mee moet gaan houden. Maak tijdens dit webinar kennis met Microsoft Azure.

In dit webinar willen wij je het vertrouwen geven om juist de groeimogelijkheden te versnellen en de verandering als een voordeel te gaan zien en gebruiken. Van een on-premises omgeving naar een volledige Cloud omgeving met Microsoft Azure. Als jij deze verandering gebruikt krijg jij meer munitie om cloud solide in de organisatie te verankeren.

Key take-aways

Na het volgen van dit webinar:

  •  Begrijp je hoe Cloud nu daadwerkelijk werkt;
  • Ben je up-to-date over de relevante ontwikkelingen;
  • Weet je wat de toegevoegde waarde is van Cloud;
  • Hoe jij de veranderingen van Cloud voor jouw bedrijf in je voordeel kan laten werken

Datum: donderdag 11 november 2021 van 11.00 tot 11.30 uur
Spreker: Bobby Crucq, Cloud Solution Architect bij Telindus

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Voor alle on-premises gebruikers die nieuwsgierig zijn geworden wat Cloud kan betekenen voor zijn/haar organisatie.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.