Terugkijken: '5 Cloud trends om rekening mee te houden'

Webinar

Cloud trends

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 26 januari 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ uw gegevens achter en u ontvangt de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

De inzet van cloud ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen is niet te stoppen. Public cloud aanbieders als AWS en Azure introduceren nieuwe clouddiensten op reguliere basis en bestaande diensten zijn niet meer weg te denken. Met name multinationals en startups hebben al fors geïnvesteerd in het gebruik van public cloud, maar er zijn ook genoeg organisaties die nog volop hun eerste voorzichtige stappen aan het zetten zijn. Voor beide geldt dat je continu in de gaten moet blijven houden hoe de cloud zich verder ontwikkelt en of deze nog aansluiten bij je IT-initiatieven.

Toekomst van cloud

Over de toekomst van de cloud wordt veel gespeculeerd. Niet gek dat je als organisatie zoekt naar de juiste koers. In dit webinar nemen wij je mee om hier meer grip op te krijgen. Op welke cloud ontwikkelingen moet je je focussen om cloud technologie optimaal aan te laten sluiten bij je bedrijfsstrategie? Past de ingeslagen weg nog of moet je je strategie wijzigen? Welke experts geloof je en wie volg je daarin? En wat zijn nu die belangrijkste trends voor 2021?

Key take-aways

Na dit webinar:

  • Weet je wat de belangrijkste ontwikkelingen en trends voor de cloud zijn
  • Kun je een betere richting geven aan je eigen cloud strategie

Datum: Dinsdag 26 januari, van 10.00 – 10.30 uur
Spreker: Eric Otten, Propositie Lead Cloud bij Telindus

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen die meer grip wil krijgen op de strategie naar de cloud en nieuwsgierig is wat belangrijke trends zijn om rekening mee te houden in 2021.
Functieprofielen: IT-Directors, IT-Managers, Beleidsmakers.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.