Terugkijken: 'De essentie van connectiviteit: veilige datastromen’

Webinar

Veilige datastromen

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 3 december 2020. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Wij nodigen je van harte uit voor het webinar van Telindus en Eurofiber. Graag vertellen Tom Engels (Telindus) en Jeroen Verheijen (Eurofiber) je meer over het belang van business continuïteit en hoe je de security daarvoor inregelt.

Ze willen starten bij de basis, de datastromen van organisaties. Veel organisaties werken al in de Cloud. Maar niet elke organisatie heeft ook al nagedacht over een solide Cloudstrategie. Zo kan je de datastromen op een verschillende manier inregelen. Niet elke datastroom heeft bijvoorbeeld hetzelfde beveiligingsniveau. Hoe zorg je voor de beste ‘user experience’ voor jouw medewerkers? En hoe zorg je voor controle en toegankelijkheid?

Na dit webinar:

  • Ben je in staat om de belangrijkste aanpassingen voor jouw IT-landschap in kaart te brengen;
  • Ben je bekend met wat SASE precies inhoudt;
  • Weet je welke connectiviteits- en securityuitdagingen SASE adresseert.

Datum: donderdag 3 december, van 11.00 – 11.30 uur.
Sprekers: Tom Engels, Expert Networking bij Telindus en Jeroen Verheijen, expert Cloud Connectivity bij Eurofiber

Tom Engels en Jeroen Verheijen praten je tijdens dit webinar volledig bij. Wees erbij! Meld je aan via de link!

Onze sprekers

Jeroen Verheijen: gaat graag het gesprek aan met klanten om ze te helpen met hun cloudstrategie. Hij heeft een passie voor innovaties op het gebied van cloud en technologie. Al zijn kennis brengt hij dagelijks in de praktijk, ook door middel van het trainen van collega’s en partners via de Eurofiber Academy. Jeroen ontstpant in zijn vrije tijd graag in de natuur en bij zijn familie in Canada.

Tom Engels: helpt klanten met hun connectivity uitdagingen rond digitalisering en de transitie naar de cloud. Als propositie manager Networking bij Telindus ontwikkelt hij hiervoor netwerkoplossingen en diensten. Security, schaalbaarheid, performance en OPEX-reductie zijn hierbij het uitgangspunten. In zijn vrije tijd organiseert Tom festivals en is hij tevens actief in de ouderraad op de school van zijn kinderen.

Dit webinar wordt gegeven in samenwerking met

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.