Terugkijken: Het beste van twee werelden: Managed Hybrid Cloud

Webinar

Managed Hybrid Cloud

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 16 juni 2020. Laat in het formulier je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Duur: ongeveer 30 minuten
Sprekers: Eric Otten – Propositie Manager Smart Infra Cloud, Pascal de Wild – Sr. Solutions Engineer NetApp

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.” Hiermee bedoelde Einstein dat het wenselijk is complexe zaken zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder essentiële componenten uit deze zaken weg te nemen. Deze woorden zijn vandaag de dag nog steeds van toepassing en kun je betrekken op de IT-architectuur. Als IT-beslisser wil je snel resultaten realiseren met je IT-infrastructuur. Je moet snel en makkelijk inspringen op wensen van interne en externe klanten, zonder na te denken wat je daar zelf voor moet doen. Of het nu gaat om het snel kunnen uitrollen van nieuwe businessmodellen of het beter faciliteren van thuiswerkers. Hoewel hier steeds complexere technologieën aan ten grondslag liggen, wil je als organisatie toch wendbaar en flexibel opereren. Dan biedt een service als Managed Hybrid Cloud uitkomst.

Regie over een hyperagile IT-architectuur

Snel opschalen, tijdig nieuwe services ontwikkelen en optimaal gebruik van de cloud qua kosten en performance. Dat is waar je naar op zoek bent. Het gaat om de juiste workload op de juiste plaats (public cloud of on-premises), de juiste tijd, de juiste performance en tegen de juiste prijs. Dit vergt specifieke kennis die niet iedere organisatie in huis heeft. Realiseer de beste mix tussen public cloud en on-premises en leg het beheer van deze hybride omgeving in handen van een externe expert. Zo hou je de regie over een hyperagile IT-architectuur.

Key take-aways:

In een gezamenlijk webinar van Telindus en NetApp krijg je inzicht in hoe je een hybride cloudomgeving kunt afnemen in plaats van zelf te bouwen. In een half uur laten we zien:

  • Hoe IT moet aansluiten op wat belangrijk is: de business.
  • Hoe je kostbare IT-kennis en tijd weghaalt bij tijdrovende en repeterende IT-beheer taken.
  • Welke toegevoegde waarde de combinatie Telindus & NetApp biedt.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.