Terugkijken: 'De 5 positieve punten van 2020'

Inspiratiesessie

De 5 positieve punten van 2020

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 4 februari 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Het jaar 2020 gaat uiteraard de boeken in als uitzonderlijk. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn in een stroomversnellingen gekomen. We zijn onze dagen anders gaan inrichten en ook anders gaan denken. Daaraan zitten positieve aspecten die 2020 ons heeft gebracht.
Nu is de vraag; wat hebben we ervan geleerd en hoe kun jij er van profiteren bij de realisatie van je organisatiedoelen? En anticiperen we nu ineens wel sneller op veranderingen binnen de organisatie en de markt?

Key take aways

In deze sessie leer je onder andere:

  1. De zin en onzin van virtueel en online,
  2. Of digitale transformatie nog wel een relevant agenda onderwerp is,
  3. Wat er blijft en wat er nooit meer terug komt,
  4. Of business continuity echt een enabler is,
  5. En hoe technologie je daarbij helpt.

Spreker: Joost van Wieringen, Manager Strategy bij Telindus

Als business partner adviseren wij tal van organisaties over hun specifieke digitale transformatie. De afgelopen tijd is duidelijk geworden dat het digitaliseren van processen heel snel kan gaan, wanneer dat noodzakelijk is. Organisaties die hun businessmodel stap voor stap wilden digitaliseren hebben ineens grote sprongen gemaakt. Wil jij dat ook? En wil je ook weten hoe? Meld je dan aan.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.