Terugkijken: 'Hoe ondersteunt cloudtechnologie innovatie in disruptieve tijden?’

Webinar

Hoe ondersteunt cloudtechnologie innovatie in disruptieve tijden?

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 9 juni 2020. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

“In 2020 en ook daarna krijgt iedere organisatie te maken met een markttransformatie of andere crisis die een fundamentele verandering van de business vereist. Ondernemingen zullen sterker uit deze situatie komen wanneer zij flexibel en wendbaar zijn. Wie zich richt op het handhaven van stabiliteit, krijgt het lastig. Je moet vooruit. CIO’s spelen een belangrijke rol in het versterken van de agility van een onderneming zodat je sterker uit een crisis komt dan ooit tevoren.”

Het zijn de woorden van Val Sribar, Senior Vice President van Gartner, uitgesproken voordat de coronacrisis de wereld in zijn greep kreeg. Organisaties, vast ook die van jou, hebben versneld te maken gekregen met nieuwe of veranderde werkwijzen, of hebben hun businessmodel zelfs totaal moeten aanpassen.

IT als business enabler met behoud van je bestaande IT-omgeving

Maar wat als je IT-omgeving niet in staat is om deze snelle veranderingen adequaat op te vangen? Sterker nog: veel bedrijven hebben zonder deze ingrijpende gebeurtenissen al moeite om te innoveren. Waar gaat het mis? Is de legacy IT-omgeving niet flexibel genoeg? Zit er te veel tijd in het onderhoud van de bestaande omgeving? Ontbreekt het aan kennis van nieuwe public cloudtechnologieën? Er zijn talloze redenen te bedenken waarom IT nu niet voor de gewenste flexibiliteit en wendbaarheid voor de business kan zorgen. Maar je kunt er nu wel iets aan doen.

Tijd voor verandering!

Hoe realiseer je dat, zonder direct afscheid te nemen van je vertrouwde en betrouwbare IT-omgeving, waar nu je bedrijfsvoering van afhankelijk is? Dit lichten wij toe in dit webinar.

Key take-aways:

In ons webinar lichten wij toe hoe een Managed Private Hybrid Cloud oplossing ervoor zorgt dat jouw bedrijf klaar is om flexibel in te spelen op disruptieve veranderingen, nu en in de toekomst! In een half uur:

  • Brengen we de uitdagingen van een organisatie in kaart, die belemmerend zijn voor innovatie.
  • Krijg je een helder beeld van de voordelen die een Managed Private/Hybrid Cloud omgeving je organisatie oplevert.
  • Weet je waarom je nú in actie moet komen.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.