Security: van bedreiging naar kans om de organisatie optimaal te ondersteunen

Webinar

Transformeren van de securitystrategie

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 11 maart 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

De digitalisering van de maatschappij is in volle vaart. Zo bouwen we de afhankelijkheid van ons kantoornetwerk steeds verder af, verdwijnt de 9 tot 5 werkcultuur en stellen klanten steeds hogere eisen aan onze dienstverlening. Deze ontwikkelingen brengen echter ook meer en nieuwe risico’s met zich mee. De uitdaging hierbij is om deze ontwikkelingen vanuit de securitystrategie optimaal te ondersteunen. Volgens Gartner wordt er in 2023 van CISO’s verwacht dat zij 30% van hun werkzaamheden spenderen aan het ondersteunen van de organisatiedoelstellingen van de organisatie.

In dit webinar geven wij handvatten die kunnen helpen bij het transformeren van de securitystrategie. Zodanig dat deze niet meer als kostenpost of gebruiksonvriendelijk gezien wordt, maar juist aansluit op organisatiedoelstellingen, werknemersbehoeften en klantwensen. Daarmee krijg jij meer munitie om security solide in de organisatie te verankeren.

Na het volgen van dit webinar:

  •  Heb je een beeld van de grootste veranderingen waar security professionals de komende jaren mee te maken krijgen;
  • Weet je hoe je security in lijn brengt met de organisatiedoelstellingen;
  • Weet je welke middelen je kunt gebruiken om de transformatie te kunnen maken naar een toekomstvaste en organisatie ondersteunende securityarchitectuur.

Datum: donderdag 11 maart van 11.00 tot 11.30 uur
Spreker: Jeroen Hentschke, Propositie Lead Security bij Telindus

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen die meer grip wil krijgen op securitybeleid en verder wil groeien in de security maturiteit.

Functieprofielen: CISO, Security Officer, Security Engineer, Functionaris Gegevensbescherming, Data Protection Officer, Risk & Compliance Officer, IT Senior Management verantwoordelijk voor Cybersecurity.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.