Bezoek ons Inspiration Center!

Inspiration Center

Inspiration Center

In ons Inspiration Center staan innovatie en visie centraal. Er wordt gekeken naar de huidige ontwikkelingen en ook naar de toekomst. Op macroniveau, maar ook naar de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie, uitdagingen en doelen.

Hoe staat de organisatie er vandaag voor, welke rol speelt IT hierin en welke beweging moet je inzetten om morgen daadwerkelijk tot innovatie te komen? Hoe doe je dit en welke technologieën pas je dan toe? Oude, huidige en toekomstige IT-ontwikkelingen komen aan bod tijdens een -speciaal voor jouw organisatie op maat gemaakte- tour in het Telindus Inspiration Center.

IT voor een succesvolle organisatie

In workshops met experts kijken we met je mee naar de mogelijkheden waarop IT kan bijdragen aan een succesvollere organisatie. Je krijgt, in een inspirerende omgeving, die is voorzien van onder andere Virtual Reality en Augmented Reality, Robotisering en 3D printing, razendsnel inzicht in de mogelijkheden. Het Telindus Inspiration Center draait om jouw organisatiesucces door innovatie.

De groei van exponentiële en disruptieve technologie heeft een enorme impact op organisaties in alle segmenten. Ben jij in staat de digitale business versnelling binnen jouw organisatie te realiseren en vast te houden? Heb je inzicht in de effecten op lange- en korte termijn?

Je bent van harte welkom om jouw innovatiemogelijkheden te ontdekken tijdens een onsite visit of een virtuele tour. Meld je gegevens achter in het formulier aan de rechterkant van deze pagina om een sessie te boeken.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.