In drie stappen naar een security roadmap voor jouw organisatie

E-book

Security roadmap

Natuurlijk is een degelijk securitypakket onmisbaar om de IT-omgeving te beschermen. Maar naast technische beveiliging is het ook van belang om de securityrisico’s van jouw organisatie te kennen. Met een gericht securityplan ben je in staat specifieke problemen in kaart te brengen. Zo voorkom je in de eerste plaats dat je dingen over het hoofd ziet, maar ook dat je een oplossing afneemt die niet helpt of onnodig is.

In dit e-book leggen we uit hoe je met een security assessment in drie stappen naar een lange termijn security-strategie toewerkt: een roadmap voor de toekomst. Het security-assessment bestaat onder andere uit een technische scan, waarmee met slimme tooling de grootste security-problemen aan de oppervlakte komen. Maar de eerste stap is een onderzoek naar het security-beleid van jouw organisatie. Dat gaat niet alleen over de manier waarop primaire bedrijfsprocessen verweven zijn met de IT-omgeving, maar ook over de gewoontes binnen jouw organisatie.

Breng specifieke problemen in kaart met een gericht DNS security-plan

In dit e-book lees je:

  • Hoe je met assessment in drie stappen naar een lange termijn security-strategie toewerkt;
  • Welke vragen je binnen jouw organisatie moet gaan stellen voor een security-check;
  • Hoe DNS security hierin een rol kan spelen.

Vul het formulier hiernaast in en download gratis het e-book ‘In drie stappen naar een security roadmap voor jouw organisatie’!

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.