Network Detection and Response: Detecteer beveiligingsincidenten 84% sneller waar anderen dit niet doen

Webinar

Network Detection and Response

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 24 juni 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Detecteer beveiligingsincidenten 84% sneller waar anderen dit niet doen

Wij zien dat bedrijven nog steeds gehackt worden ondanks dat zij groots hebben geïnvesteerd in zowel prevent als respond maatregelen. Deze maatregelen zijn zeker noodzakelijk maar blijken uit de recentelijke nieuwsberichten niet afdoende te zijn om hackers buiten de deur te houden. De grootste uitdaging hierbij is het gebrek aan inzicht in het netwerk waardoor de hackers onopgemerkt blijven.

In dit webinar laten we zien hoe Network Detection and Response (NDR) dit wel zichtbaar maakt, en zelfs aanvallen zoals ransomware en geavanceerde supply chain attacks (SUNBURST) aan het licht komen. NDR is een belangrijk onderdeel van de SOC Visibility Triad van Gartner. Deze drie-eenheid (bestaande uit SIEM, EDR en NDR) biedt organisaties handvatten waarmee de tijd die aanvallers in je netwerk zijn zodanig wordt beperkt, dat de kans op een succesvolle aanval significant afneemt.

Met NDR heb je altijd real-time inzicht in het verkeer van je bedrijfsnetwerk zodat beveiligingsincidenten 84% sneller gedetecteerd worden en geeft direct de nodige informatie om adequaat te reageren.

Key take-aways:

Na dit half uur durende webinar:

  • Weet je hoe NDR real-time inzicht geeft wanneer een hacker je prevent maatregelen doorbroken heeft;
  • Heb je gezien hoe NDR Machine Learning geavanceerde aanvallen detecteert die normaal gesproken onopgemerkt blijven;
  • Weet je hoe je grip krijgt op het gedrag van unmanaged end-points.

Datum en tijd: donderdag 24 juni, van 11.00 – 11.30 uur

Sprekers:
Twan van Ravestein, Security Expert bij Telindus
Erik van der Noordt, Sales Engineer bij ExtraHop

Doelgroep:
Security profielen zoals: Chief Information Security Officer (CISO), Information Security Officer (ISO), Security Officer (SO), SOC manager

Dit webinar is in samenwerking met:

Logo Extrahop

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.