Hoe groei je als zorginstelling naar een volwassen securityniveau?

Webinar

Hoe groei je als zorginstelling naar een volwassen securityniveau?

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 7 oktober 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

IT Security voor de zorg

Zorginstellingen hebben zich de afgelopen tijd opnieuw moeten uitvinden. Naast de focus op zorg verlenen hebben zij nieuwe technologieën omarmt en innovaties doorgevoerd om de zorgorganisatie van de toekomst te worden. Het belang van cybersecurity in de zorg neemt daarmee snel toe. Instellingen werken samen en moeten gegevens delen, patiënten krijgen toegang tot dossiers en de digitale zorg genereert enorme hoeveelheden data. Tegelijkertijd worden toezichthoudende instanties en regelgeving nog bepalender. Zorgverleners dienen in control te zijn en de keten dient veilig te zijn. Wie erin slaagt een naadloze informatievoorziening in de hele zorgketen, inclusief patiënt, te realiseren én een waterdichte security – voor zover dat bestaat – kan zich onderscheiden in de markt.

Security risico’s

We zien dat de meeste zorginstellingen zich hier voldoende bewust van zijn maar niet altijd voldoende zicht hebben op de risico’s. Daarnaast weten ze niet waar te beginnen om deze risico’s inzichtelijk te maken en te mitigeren. In dit webinar nemen we je mee in de aanpak hoe je dit wel inzichtelijk krijgt. Aan de hand van diverse voorbeelden uit de praktijk bespreken we hoe een Security Assessment helpt bij de vraag welke beveiligingsmaatregelen essentieel zijn en hoe het je in staat stelt de effectiviteit van investeringen te monitoren en te verbeteren.

Key take-aways

Na dit half uur durende webinar:

  • Weet je hoe je voor jouw organisatie relevante securityrisico’s, voor nu en de nabije toekomst identificeert;
  • Begrijp je hoe je inzicht krijgt in je security maturiteit en met welke aanpak je kan groeien naar het gewenste ambitieniveau;
  • Ben je in staat met een 3-jarenplan investeringen in security beter te rechtvaardigen.

Spreker: Marcel Schipper, Commercial Lead Security
Datum en tijd: donderdag 7 oktober van 11.00 – 11.30 uur

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Voor iedereen die meer grip wil krijgen op securitybeleid en verder wil groeien in de security maturiteit.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.