Alles over een (managed)software-defined network: SD-WAN.

Whitepaper

Alles over een (managed) software-defined network: SD-WAN

Ben jij klaar voor een explosieve toename van apparaten op jouw netwerk? En voor de impact die dit heeft op jouw infrastructuur? Hoe maak je een netwerk toekomstbestendig en hoe zorg je ervoor dat je overzicht bewaart? Lees in dit whitepaper hoe SD-WAN je er bij helpt.

SD-WAN

SD-WAN staat voor software-defined WAN. Het onderhoud van een traditioneel WAN-netwerk is complex en tijdrovend, met name als het aantal gebruikers toeneemt. Het is bovendien foutgevoelig. Dat heeft gevolgen voor de stabiliteit, veiligheid en snelheid van jouw netwerk. SD-WAN neemt de complexiteit van het netwerk weg.

Met SD-WAN krijg je grip op netwerkbeheer. Je houdt meer tijd over voor hoofdzaken en je zet jouw IT-team slimmer in. In dit whitepaper lees je hoe je de regisseur van jouw netwerk wordt, in plaats van een ‘manager of operations’. Wat is SD-WAN, wat zijn de technische voordelen en wat betekent het daadwerkelijk voor de IT-afdeling als je dit als managed dienst afneemt? Zet stappen en haal meer winst uit jouw netwerk!

Het whitepaper is onderverdeeld in:

  1. Wat is SD-WAN?
  2. Waarom SD-WAN aansluit bij moderne networking trends
  3. Wat zijn de concrete voordelen van SD-WAN voor jouw business?
  4. Wat zijn de voordelen van Managed SD-WAN?
  5. SD-WAN in de praktijk

Download het whitepaper door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.