Recap Cisco Live dag 2

Webinar

Recap Cisco Live dag 2

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 2 april 2021. Laat bij ‘ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Gedurende twee dagen staat Cisco Live 2021 in het teken van het thema ‘Turn it Up’. Cisco’s nieuwe missie is om te verbinden, te beveiligen en te automatiseren en je zult dit thema tijdens het evenement terugvinden in technische sessies, praktische labs, workshops en nog veel meer. Net als vorig jaar vindt dit event volledig digitaal plaats.

Belangrijkste bevindingen over verschillende technologieën

Op dag twee zullen onze experts diverse diepgaande break-out sessies bijwonen middels de All-Access-pas waar een verscheidenheid aan technologieën aan bod komen. In deze recap webinar delen zij de belangrijkste bevindingen met jou hierover. Dit doen ze door hun visie te delen maar ook verder in te zoomen wat deze technologieën voor jouw organisatie kunnen betekenen. Sessies die ze bijwonen gaan o.a. over onderwerpen als: Secure Access Service Edge (SASE), cloudadoptie, cloudnetwerken, Wi-Fi 6, 5G, SD-WAN en verschillende security topics. Maar ook kijken ze naar de lessen die zijn geleerd van COVID-19 en hoe je technologie beter kan voorbereiden op een mogelijke toekomstige ramp.

In dit half uur durende webinar:

  • Ben je in grote lijnen bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van cloud, networking en security
  • Ben je op de hoogte van de meerwaarde van deze ontwikkelingen en hoe dit toepasbaar is voor jouw organisatie
  • Kun je vragen stellen aan onze experts over jouw bevindingen tijdens Cisco Live 2021

Datum en tijd: vrijdag 2 april, van 9.30 tot 10.15 uur

Sprekers:
Tom Engels, Propositie Lead Networking bij Telindus
Jeroen Hentschke, Propositie Lead Security bij Telindus
Rene Sesink, Cloud & Datacenter Consultant bij Telindus

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Voor iedereen die meer wil weten over alle interessante bevindingen (m.b.t. technologieën) die zijn gedeeld tijdens Cisco Live 2021

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.