Terugkijken: ‘Het Nieuwe Normaal en tóch controle hebben over je IT-Security’

Webinar

IT-Security en thuiswerken

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 28 mei 2020. Laat bij ‘Ontvang opname’ je gegevens achter en ontvang de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Geleidelijk mogen we weer meer en uiteindelijk mogen we ook weer allemaal naar kantoor. In de eerste weken van de intelligente lockdown hebben we vooral de nadelen ervaren van het thuiswerken, maar stiekem komen we erachter dat het ook wel heel veel voordelen met zich meebrengt. Kortom, ook in het bedrijfsleven gaan we over op het nieuwe normaal. Velen van ons zullen straks meer gaan thuiswerken dan dat we voor de pandemie deden. Dit heeft gevolgen voor jouw IT-infrastructuur en daarmee ook op je IT-Security. De grenzen van je netwerk vervagen, maar hoe zorgt je er voor dat je wel in controle blijft als het gaat om IT-Security?

Key take-aways

In dit webinar vertellen wij hoe onze managed security services aansluiten bij dit nieuwe normaal. We lichten toe hoe we onze dienstverlening hebben opgebouwd, welke waarde dit voor jou heeft en hoe wij jouw feedback structureel meenemen in de kwaliteitsbewaking. In een half uur:

  • Word je bewust van de veranderingen die Het Nieuwe Normaal qua IT met zich meebrengt;
  • Lichten wij het belang van een goede Security Governance toe;
  • Krijg je een helder beeld welke waardevolle (stuur)informatie je vanuit de Managed Security diensten kunt halen.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.