Your ambition, our goal

IT vormt het digitale fundament van elke organisatie. Daarom werken we al 35 jaar aan de verbetering van de IT-infrastructuur van bedrijven. Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis. We zijn gespecialiseerd in networking, cybersecurity, datacenters, cloudservices en automatisering. Zo maken we de digitale ambities van onze klanten waar.

Networking

Een veilig en altijd beschikbaar netwerk, waar je medewerkers en applicaties zich ook bevinden. Hoe je dit inregelt, weten wij.

Cybersecurity

Je bent bij ons aan het juiste adres als het om de beveiliging van je IT-infra of data gaat. We zetten de nieuwste technologie in om cyberrisico’s sterk te verminderen.

Hybride cloud

Over naar de cloud? Of liever een hybride oplossing? We verkennen samen de mogelijkheden die cloud en datacenter bieden.

Vandaag bij Telindus

Eén front voor post kwantum veilig

BLOG - Organisaties zouden zich beter moeten gaan wapenen tegen de kwantumcomputer. De ongekende rekenkracht van deze computers, die in de nabije toekomst beschikbaar komen, kan namelijk worden aangewend om encryptie-algoritmes te ontcijferen. Data die nu veilig is opgeslagen, kan binnen afzienbare tijd toch worden buitgemaakt. Organisaties moeten zich hiervan bewust zijn en actie ondernemen om ‘post kwantum safe’ te worden.

Lees verder

Gebruik NIS2 om nu al ‘post kwantum safe’ te worden

BLOG - De Europese NIS2 richtlijn biedt organisaties de kans om hun cybersecurity naar een hoger niveau te brengen. Hoewel de vertaling naar nationale wetgeving vertraging oploopt, kun je niet achteroverleunen.

Lees verder

NIS2: waarom moet je nu al aan de slag?

BLOG - NIS, oftewel Network & Information Systems, is een EU-richtlijn die in 2016 werd geïmplementeerd om kritieke infrastructuren te beschermen tegen cyberdreigingen. Nu, vijf jaar later, groeien de dreigingen en neemt onze afhankelijkheid van digitale informatievoorzieningen toe. Daarom wordt NIS2 geïntroduceerd.

Lees verder

SASE technical workshop

EVENT - Onze Experts leggen tijdens de SASE technical workshop uit wat SASE is en hoe het antwoord geeft op de meest urgente security en networking vragen. Stap voor stap nemen onze experts je mee op SASE-reis en ga je zelf aan de knoppen draaien. Zo doe jij kennis in de de praktijk op met de bouwblokken van een SASE-architectuur.

Lees verder

Samen gaan we voor een duurzame, veilige digitale maatschappij

Telindus wil de duurzaamste IT-leverancier van Nederland worden. Daarom hanteren we een integrale aanpak waarbij we de hele keten van onze producten, diensten, leveranciers en klanten aanspreken. We stimuleren onze klanten door de meest duurzame oplossing aan te bieden. Onze experts begeleiden hen vervolgens in de hele levenscyclus van de IT-diensten. Zo hebben we in 2021 alle IT-apparatuur die we terugnamen van onze klanten, een tweede leven kunnen geven.

Dit is Telindus

Bij Telindus werken mensen met passie voor IT. Specialisten die bedrijven laten accelereren en excelleren. Hoe we dat doen? Door de nieuwste technieken als één van de eersten in te zetten en continu op zoek te gaan naar innovatie. Zo maken we al 35 jaar lang het verschil op het gebied van IT-infrastructuur.