GGI-Veilig: Hoe kom ik in controle?

Met GGI-Veilig maken gemeenten hun IT-infrastructuur veiliger. Wij gaan samen met de gemeenten aan de slag om hun digitale weerbaarheid te verhogen. Wij maken graag alvast kennis met jou en jouw gemeente en daarom organiseren wij op donderdag 3 oktober een exclusief Telindus GGI-Veilig event.

Telindus GGI-Veilig event 3 oktober

Digitalisatie brengt zowel kansen als risico’s met zich mee. Aan de ene kant zorgt het voor een betere dienstverlening, het sneller helpen van klanten en voor openheid binnen gemeenten. Aan de andere kant moet de deur wel op slot blijven voor ongenode gasten zoals hackers en cybercriminelen. Als gemeenten zijn jullie uiteraard op de hoogte van de noodzaak van een goede beveiliging, maar hoe waarborg je dit binnen de bedrijfsvoering? Als securityspecialist geven we je graag tips.

Het gehele event staat daarom in het teken van het verhogen van de digitale weerbaarheid. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen en hoe kan je als gemeente het maximale resultaat behalen uit GGI-veilig? We delen graag onze kennis in verschillende inspiratiesessies. Hierbij kun je je eigen pad volgen, want per ronde kan er uit drie verschillende parallelsessies gekozen worden binnen beleid, technologie of services. Na deze sessies ga je naar huis met meer kennis op het gebied van technologische en beleidsmatige securityoplossingen. Daarnaast vertellen wij graag meer over onze diensten en demonsteren wij aan de hand van een hackathon hoe een cyberaanval in zijn werking gaat.

Het GGI-Veilig event organiseren we exclusief bij ons op kantoor in Utrecht voor deelnemers van GGI-Veilig. Zo krijg je meteen een goed beeld van de organisatie. Bij Telindus geloven wij in een persoonlijke en informele aanpak. Het GGI-Veilig team is dan ook aanwezig om mee te denken over de beste securityoplossingen voor jouw gemeente. Hoe ziet de dag eruit?

9.30 uur Ontvangst
10.00 uur Opening
10.40 uur Inspiratiesessie

  • Visie: Inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en securitytrends

11.20 uur Koffiepauze
11.35 uur Inspiratiesessie (parallelsessies)

  • Technologie: Wat zijn de 12 GGI-Veilig securityoplossingen van Telindus?
  • Services: Welke afwegingen zijn er om security uit te besteden?

12.15 uur Lunch in ons restaurant
13.15 uur Inspiratiesessie (parallelsessies)

  • Live demo: Hoe werkt een aanval en kun je effectief bedreigingen tegenhouden in 2020?
  • Services: Welke afwegingen zijn er om security uit te besteden?

14.15 uur Visie van Cisco op security
14.45 uur Samenvatting en afsluiting

Weten welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw gemeente? Schrijf je dan in voor ons event en behoud de controle over jouw security.

Locatie: Telindus, Krommewetering 7 te Utrecht

Whitepaper: Is uitbesteden van security keihard nodig?

De ontwikkelingen op het gebied van security en cyberdreigingen zijn niet meer bij te benen. Internetcriminaliteit is hot en criminelen worden steeds sluwer. Bedrijven moeten hun infrastructuur daarom 24/7 in de gaten houden en op de hoogte blijven van de nieuwste dreigingen, securitymaatregelen en wet- en regelgeving.

Lukt jouw organisatie dat?

Maak kennis met ons GGI-Veilig team

De GGI-Veilig oplossingen

Op basis van de eisen van VNG hebben wij voor alle deelnemende gemeenten van GGI-Veilig perceel twee een globale architectuur gevisualiseerd. De architectuur van elke oplossing hebben wij uitgewerkt in een zo laag mogelijke complexiteit en zo hoog mogelijke beheersbaarheid tegen lage kosten. Zo voorzien wij jouw gemeente vanuit een centrale architectuur van relevante informatie om de securityinrichting naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier verhogen wij de digitale weerbaarheid van jouw gemeente.

Ontdek onze oplossingen

Retour sturen van de videobrochure

Mocht het je niet lukken om aanwezig te zijn op het Telindus GGI-Veilig event op 3 oktober 2019 maar heb je wel de videobrochure per post ontvangen, dan verzoeken wij je om, in verband met duurzaamheid, de videobrochure retour te sturen naar ons retouradres: Telindus – Postbus 9559 – 3506 GN Utrecht.