Nieuws

Telindus groeit op alle fronten in Giarte IT Xperience Monitor 2021

Telindus groeit op alle fronten in Giarte IT Xperience Monitor 2021

Utrecht, 1 juli 2021 –  Strategisch IT-partner Telindus heeft een fanscore van 79 procent behaald in de Giarte IT Xperience Monitor 2021. Van de deelnemers aan het onderzoek is zelfs 25 procent een superfan van de organisatie, wat betekent dat zij Telindus zeker aan anderen zouden aanbevelen. Daarnaast scoort Telindus hoog op bereidheid (84), bekwaamheid  (83), transparantie (80) en betrouwbaarheid (82). Met deze jaarlijkse studie doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder klantorganisaties naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider.

Dit jaar neemt Telindus voor de vierde keer deel aan de Giarte ITX Monitor (voorheen bekend als Outsourcing Performance). De studie bestaat uit een kwalitatief en kwantitatief gedeelte. Met behulp van een online vragenlijst inventariseert Giarte de relatie tussen bijna 800 organisaties en hun IT-provider(s). Daarnaast spreken zij ook met ongeveer 1. 000  managers over hun uitbestedingsproblematiek en hun successen.

Op alle fronten vooruitgang

Dat Telindus een fanscore van 79 procent behaalt, is een mooie vooruitgang ten opzichte van vorig jaar, waar het bedrijf nog 68 procent behaalde. Als het gaat om competenties en klantgerichtheid heeft Telindus op alle onderdelen vooruitgang geboekt. De grootste stappen zijn gemaakt op het gebied van transparantie (een stijging van 8 punten), betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen (beide een stijging van 5 punten) en zero repeat (4 punten stijging). Vooral met deze laatste twee laat Telindus zien dat het lerend vermogen van de organisatie groot is; zo worden fouten geen twee keer gemaakt en ontwikkelt Telindus nieuwe diensten op het gebied van managed services. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor een efficiëntere dienstverlening voor Telindus.

Joris Leupen, CEO van Telindus, zegt over de resultaten: “Met een grote glimlach op mijn gezicht heb ik de onderzoeksresultaten doorgenomen. Onze belofte is dat onze dienstverlening voor klanten de ultieme klantbeleving is. We hebben de gehele organisatiestructuur en ons dienstenportfolio aangepast om een strategische IT business partner voor onze klanten te zijn. Een van de strategische doelen is het worden van de meest betrouwbare IT-dienstverlener van Nederland. De cijfers van Giarte laten zien hoe ver we hier al in zijn. Ik ben enorm trots op deze topprestatie die we als team hebben neergezet en ben blij dat we de belofte aan onze klanten hebben kunnen waarmaken.”

Over Telindus

Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

 

Dit persbericht verscheen ook op Persberichten.com.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.