Security Consultancy

De juiste expert voor jouw securityvraagstuk

Security Consultancy

Een effectieve securityhuishouding is ingericht op basis van mens, proces en techniek. Als breed georiënteerde securitypartner heeft Telindus specialisten in huis op het gebied van technische security architectuur, wet- en regelgeving en security- en risk management. Zo kunnen wij onze klanten helpen met zowel technische vraagstukken als op het gebied van governance, risk en compliance.

Security Expert

Onze security experts helpen organisaties de belangrijkste risico’s in kaart te brengen om zo tot een doelgericht en pragmatisch stappenplan te komen. Dit stappenplan is erop gericht om het security volwassenheidsniveau structureel te blijven verhogen. Door het hanteren van een risico-gebaseerde aanpak waarbij bedrijfsdoelstellingen, wet- en regelgeving en de huidige security inrichting uitgangspunt zijn helpen wij onze klanten een security roadmap op maat te realiseren.

Security Architect

Het veilig inrichten van de IT-infrastructuur vereist een brede, technische blik. Onze securityarchitecten helpen organisaties niet alleen om de juiste securityoplossingen te selecteren, maar ook om deze op een logische plek in het IT-landschap te plaatsen. Daarnaast worden ook de operationele processen en benodigde kennis geïnventariseerd om effectieve security operations zeker te stellen. Onze securityarchitecten werken nauw samen met onze security experts en product specialisten om een kostenefficiënte securityarchitectuur aan te brengen.

Product Specialist

Telindus werkt samen met de belangrijkste spelers op de securitymarkt. Om tot een volwaardige security infrastructuur te komen beschikt Telindus zowel over security architecten als specialisten op het gebied van Cisco, Palo Alto Networks, Fortinet, F5, CyberArk, Infoblox en Extrahop. Zo kunnen wij kunnen wij voor iedere security discipline een passende technische oplossing inrichten. Door de benodigde technische kennisprogramma’s van onze securitypartners nauw bij te houden beschikt Telindus op productniveau over diepgaande specialistische kennis.

Overige diensten

Cloud & Datacenter

Optimale integratie van huidige IT met de cloud

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.